Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 242
India’s Cumulative Vaccination Coverage crosses 75.81 Cr
More than 54 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
14 SEP 2021 8:02PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed75.81 Crore(75,81,99,331) today. More than 54 lakh (54,72,356) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,65,012
2nd Dose
86,26,343
FLWs
1st Dose
1,83,39,398
2nd Dose
1,41,53,295
Age Group 18-44 years
1st Dose
30,58,59,611
2nd Dose
4,69,45,312
Age Group 45-59 years
1st Dose
14,54,51,999
2nd Dose
6,43,17,504
Over 60 years
1st Dose
9,41,15,941
2nd Dose
5,00,24,916
Cumulative 1st dose administered
57,41,31,961
Cumulative 2nd dose administered
18,40,67,370
Total
75,81,99,331
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 14th September, 2021 (242ndDay)
HCWs
1st Dose
266
2nd Dose
11,997
FLWs
1st Dose
484
2nd Dose
43,997
Age Group 18-44 years
1st Dose
23,70,378
2nd Dose
14,54,489
Age Group 45-59 years
1st Dose
5,92,668
2nd Dose
4,75,611
Over 60 years
1st Dose
2,99,818
2nd Dose
2,22,648
1st Dose Administered in Total
32,63,614
2nd Dose Administered in Total
22,08,742
Total
54,72,356
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৪২শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৭৫.৮১ লানখ্রে
ঙসি পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
14 SEP 2021 8:02PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ ঙসি কোতি ৭৫.৮১ (৭৫,৮১,৯৯,৩৩১)গী লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৪ হেন্না(৫৪,৭২,৩৫৬) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৫,০১২
অনিশুবা দোজ
৮৬,২৬,৩৪৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৩৯,৩৯৮
অনিশুবা দোজ
১,৪১,৫৩,২৯৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩০,৫৮,৫৯,৬১১
অনিশুবা দোজ
৪,৬৯,৪৫,৩১২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪,৫৪,৫১,৯৯৯
অনিশুবা দোজ
৬,৪৩,১৭,৫০৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৪১,১৫,৯৪১
অনিশুবা দোজ
৫,০০,২৪,৯১৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৭,৪১,৩১,৯৬১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৮,৪০,৬৭,৩৭০
অপুনবা
৭৫,৮১,৯৯,৩৩১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ১৪ (২৪২শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৬৬
অনিশুবা দোজ
১১,৯৯৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৮৪
অনিশুবা দোজ
৪৩,৯৯৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩,৭০,৩৭৮
অনিশুবা দোজ
১৪,৫৪,৪৮৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫,৯২,৬৬৪
অনিশুবা দোজ
৪,৭৫,৬১১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২,৯৯,৮১৮
অনিশুবা দোজ
২,২২,৬৪৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩২,৬৩,৬১৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২২,০৮,৭৪২
অপুনবা
৫৪,৭২,৩৫৬
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷