Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update- Day 225
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 63 Cr landmark milestone
More than 65 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
28 AUG 2021 7:59PM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 63 Crore (63,00,67,629) landmark milestone as per the 7 pm provisional report today. More than 65 lakh (65,39,745) Vaccine Doses have been administered today, as per the 7 pm provisional report.Final reports would be completed for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged 45-59 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
10357294
18318271
241828873
128846942
86039971
485391351
2nd Dose
8345437
13050113
25986564
53073981
44220183
144676278
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 28thAugust, 2021 (225thDay)
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged 45-59 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
308
1841
3093402
688591
294089
4078231
2nd Dose
18903
87265
1275438
730881
349027
2461514
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী অপদেৎ - নুমিৎ ২২৫নি শুবা
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ মশক থোক্না করোর ৬৩ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৫ হেন্না কাপখ্রে
28 AUG 2021 7:59PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা ঙসিগী নুমিংদাং পুং ৭তা ফোঙবা প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৬৩ (৬৩,০০,৬৭,৬২৯) হেনখ্রে। নুমিদাং পুং ৭কী প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৫ (৬৫,৩৯,৭৪৫) হেন্না কাপখি। ঙসি নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অসিগী ফাইনেল রিপোর্তশিং অদু মপুং ফারগনি৷
ভেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজকী কভরেজ
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
১০৩৫৭২৯৪
১৮৩১৮২৭১
২৪১৮২৮৮৭৩
১২৮৮৪৬৯৪২
৮৬০৩৯৯৭১
৪৮৫৩৯১৩৫১
অনিশুবা দোজ
৮৩৪৫৪৩৭
১৩০৫০১১৩
২৫৯৮৬৫৬৪
৫৩০৭৩৯৮১
৪৪২২০১৮৩
১৪৪৬৭৬২৭৮
ভেক্সিনেসনগী থবক ঙসি মায় পাক্না চৎথবা ঙমখিবা অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
তাং: ওগস্ত ২৮,২০২১ (২২৫নি শুবা নুমিৎ)
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
৩০৮
১৮৪১
৩০৯৩৪০২
৬৮৮৫৯১
২৯৪০৮৯
৪০৭৮২৩১
অনিশুবা দোজ
১৮৯০৩
৮৭২৬৫
১২৭৫৪৩৮
৭৩০৮৮১
৩৪৯০২৭
২৪৬১৫১৪
ভেক্সিনেসনগী থবক অসিনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী খুদোংথিনীংঙাই ওইবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবা খুৎলাই অমা ওইনা মখা তানা অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা য়েংশিল্লগনি।