Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update- Day 224
India records highest single-day vaccine coverage yet; Over 93 lakh doses administered
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 62 Cr landmark milestone
27 AUG 2021 7:50PM by PIB Delhi
India has administered more than 93 lakh doses under its Nationwide Vaccination drive. This is highest ever vaccination achieved in a single day since the start of our vaccination drive.In another significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 62 Crore (62,09,43,580) landmark milestoneas per the 7 pm provisional report today. Final reports would be completed for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged 45-59 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
10356756
18316023
237215353
127725060
85535801
479148993
2nd Dose
8320406
12948955
24560807
52189432
43774987
141794587
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 27thAugust, 2021 (224thDay)
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged 45-59 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
355
1484
4441298
1086667
477850
6007654
2nd Dose
23846
84499
1067732
760696
399386
2336159
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী অপদেৎ - নুমিৎ ২২৪নি শুবা
ভারতনা নোংমগী নুমিৎতা ভেক্সিন খ্বায়দগী ৱাংবা কবরেজকী রেকোর্দ থমখ্রে; দোজ লাখ ৯৩ হেন্না কাপথোকখ্রে
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ মশক থোক্না করোর ৬২ হেনখ্রে
27 AUG 2021 7:50PM by PIB Imphal
ভারতনা লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা দোজ লাখ ৯৩ হেন্না কাপথোকখ্রে। হায়রিবা অসি ঐখোয়গী ভেক্সিনেসন দ্রাইব হৌরকপদগী নোংমগী নুমিৎতা খ্বায়দগী ৱাংবা ভেক্সিনেসন ফংবা ঙমখিবনি। অতোপ্পা মশক থোক্না মায় পাকপা ঙমখিবা অমদা, নুমিদাং পুং ৭কী প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি কোতি ৬২ (৬২,০৯,৪৩,৫৮০) হেন্না লানখ্রে। ঙসি নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অসিগী ফাইনেল রিপোর্তশিং অদু মপুং ফারগনি৷
ভেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজকী কভরেজ
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
১০৩৫৬৭৫৬
১৮৩১৬০২৩
২৩৭২১৫৩৫৩
১২৭৭২৫০৬০
৮৫৫৩৫৮০১
৪৭৯১৪৮৯৯৩
অনিশুবা দোজ
৮৩২০৪০৬
১২৯৪৮৯৫৫
২৪৫৬০৮০৭
৫২১৮৯৪৩২
৪৩৭৭৪৯৮৭
১৪১৭৯৪৫৮৭
ভেক্সিনেসনগী থবক ঙসি মায় পাক্না চৎথবা ঙমখিবা অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
তাং: ওগস্ত ২৭,২০২১ (২২৪নি শুবা নুমিৎ)
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
৩৫৫
১৪৮৪
৪৪৪১২৯৮
১০৮৬৬৬৭
৪৭৭৮৫০
৬০০৭৬৫৪
অনিশুবা দোজ
২৩৮৪৬
৮৪৪৯৯
১০৬৭৭৩২
৭৬০৬৯৬
৩৯৯৩৮৬
২৩৩৬১৫৯
ভেক্সিনেসনগী থবক অসিনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী খুদোংথিনীংঙাই ওইবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবা খুৎলাই অমা ওইনা মখা তানা অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা য়েংশিল্লগনি।