ঙাকশেল মন্ত্রালয়
রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা নীংখা তম্বা নুমিৎ ২০২১গী মাংওইননা আই.সি.জি. পর্সনেলগী গেলেন্তরী অমসুং অতৈ দেকোরেসনশিং অয়াবা পীখ্রে
14 AUG 2021 6:10PM by PIB Imphal
ওগস্ত ১৫, ২০২১, পুং ১গী মমাংদা ফোংবা/শন্দোকপা নত্ত্রগা সোসিএল মেদিয়াদা শিজিন্নবা য়ারোই
মরু ওইবা ৱাফমশিং:
· রাস্ত্রপতিনা আই.সি.জি. পর্সনেলশিংগী লাইনা উবা ফংবা গেলেন্তরী অমসুং মেরিতোরিয়স সর্ভিসকী এৱর্দ মরি অয়াবা পীখ্রে
· তৎরক্ষক মেদল অমা (গেলেন্তরী)
· তৎরক্ষক মেদল অহুম (মেরিতোরিয়স সর্ভিস)
৭৫শুবা নীংখা তম্বা নুমিৎ ২০২১গী থৌরমদা শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা মখাদা পীরিবা ইন্দিয়ন কোস্ত গার্দ পর্সনেলশিংদা মথৌনা লৈবা অমসুং থোইদোক হেন্দোকপা সর্ভিস তৌবগীদমক্তা তৎরক্ষা মেদল অমা (গেলেন্তরী) অমসুং তৎরক্ষা মেদল অহুম (মেরিতোরিয়স সর্ভিস)কী মনা পীখ্রে। এৱার্দীশিংগী অকুপ্পা মরোল য়াওবা লিস্ত মখাদা পীরি:
(ক) তৎরক্ষক মেদল (গেলেন্তরী)
(i) কম্মান্দেন্ত (জে.জি.) শঙ্কর রাজু (১৫৯৫-এক্স)
(খ) তৎরক্ষক মেদল (মেরিতোরিয়স সর্ভিস)
(i) দি.আই.জি. অনিল কুমার তেলমোগরু (০২২৪-জে)
(ii) দি.আই.জি. সুন্দরম বাবু বেঙ্কাতেশ (০৩৩০-এক্স)
(iii) হর্বিন্দর সিংহ, পি/এ.দি.ঐচ. (দবল্যু.তি.আর.), ০১১৩৩-জেদ

Ministry of Defence
President Shri Ram Nath Kovind approves Gallantry & other decorations for ICG personnel on the eve of Independence Day 2021
14 AUG 2021 6:10PM by PIB Delhi
NOT TO BE PUBLISHED/BROADCAST OR USED ON SOCIAL MEDIA BEFORE AUGUST 15, 2021, 0001 HRS
Key Highlights:
· President approves four awards for conspicuous gallantry & meritorious service to ICG personnel
· One Tatrakshak Medal (Gallantry)
· Three Tatrakshak Medal (Meritorious Service)
On the occasion of 75th Independence Day 2021, President Shri Ram Nath Kovind has awarded one Tatrakshak Medal (Gallantry) and three Tatrakshak Medal (Meritorious Service) to the following Indian Coast Guard personnel for their act of conspicuous gallantry and meritorious service. The detailed list of the awardees is as follows:
(A) Tatrakshak Medal (Gallantry)
(i) Commandant (JG) Sankar Raju (1595-X)
(B) Tatrakshak Medal (Meritorious Service)
(i) DIG Anil Kumar Telmogaru (0224-J)
(ii) DIG Sundaram Babu Venkatesh (0330-X)