|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ - ৩৯নি শুবা নুমিৎ
কোবিদ ১৯ বেক্সিনগী দোজ করোর ১.১৯ হেন্না কাপখ্রে ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেক্সিন দোজ লাখ ১.৬১ কাপখ্রে; ঐচ.সি.দবল্যু. ৬৩,৪৫৮ ঙসি অনিশুবা দোজকী বেক্সিন কাপখ্রে
23 FEB 2021 7:32PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংদা কাপখিবা কোবিদ-১৯ বেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা মশিং অসি ঙসি করোর ১.১৯ য়ৌখ্রে।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ২,৫৩,৪৩৪গী খুত্থাংদা বেক্সিন দোজ ১,১৯,০৭,৩৯২ কাপখ্রে।
মসিদা অহানবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু. ৬৪,৭১,০৪৭ অমসুং অনিশুবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু. ১৩,২১,৬৩৫ লোইননা এফ.এল.দবল্যু ৪১,১৪,৭১০ (অহানবা দোজ) য়াওখি। অমরোমদনা ২০২১গী জনুৱারী ১৬তা লৈবাক শিনবা থুংনা বেক্সিনেসন দ্রাইভ রোল আউৎ তৌখি, এফ.এল.দবল্যু.গী বেক্সিনেসন্না ২০২১গী ফেব্রুৱারী ২দগী হৌখি।
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
৬৪,৭১,০৪৭
১৩,২১,৬৩৫
৪১,১৪,৭১০
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ১৯গী বেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী কুনথ্রা-মাপনশুবা নুমিৎ অসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা পুন্না বেক্সিন দোজ ১,৬১,৮৪০ কাপখ্রে। প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, মসিগী মনুংদা বেনিফিসরী ৯৮,৩৮২দা অহানবা দোজ কাপখ্রে অমসুং ঐচ.সি.দবল্যু. ৬৩,৪৫৮দা অনিশুবা দোজ কাপখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ৮,৫৫৭ পাঙথোকখ্রে।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অপুনবা দোজশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৫,৫৬৫
২,০১৮
৭,৫৮৩
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৪,৩৪,৭৬৫
১,০৬,৪০২
৫,৪১,১৬৭
৩
অরুনাচল প্রদেশ
২১,৮৯৭
৫,৪৬৪
২৭,৩৬১
৪
অসাম
১,৬৭,৭৯৪
১৪,১৮৪
১,৮১,৯৭৮
৫
বিহার
৫,২৬,১৬৫
৫৬,৮০১
৫,৮২,৯৬৬
৬
চান্দিগর
১৫,৭৬৬
১,২৩৭
১৭,০০৩
৭
ছত্তিসগর
৩,৫৫,২৪৫
২৯,৯৬৯
৩,৮৫,২১৪
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৫,০২৮
২৬১
৫,২৮৯
৯
দামন অমসুং দীয়ু
১,৭৬৭
২৫৪
২,০২১
১০
দিল্লী
৩,১৮,৩৪৩
২২,৯৪০
৩,৪১,২৮৩
১১
গোৱা
১৫,৮০৪
১,২৮০
১৭,০৮৪
১২
গুজরাত
৮,২৫,১৩৫
৭৬,২৬৫
৯,০১,৪০০
১৩
হরিয়ানা
২,১৫,৪৫২
৫১,৮৯৪
২,৬৭,৩৪৬
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৯৬,২৭৮
১২,৪১২
১,০৮,৬৯০
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
২,১৭,৯১০
১০,২৮৫
২,২৮,১৯৫
১৬
ঝার্খন্দ
২,৬৬,২০৩
১৩,৯৭৩
২,৮০,১৭৬
১৭
কর্নাতকা
৫,৬৫,৭১৮
১,৫৪,৬৭৪
৭,২০,৩৯২
১৮
কেরেলা
৪,০৮,০৭৮
৬০,০৬৭
৪,৬৮,১৪৫
১৯
লদাখ
৭,৩৬৮
৬১১
৭,৯৭৯
২০
লক্ষদীপ
২,৩৩৩
৫৯১
২,৯২৪
২১
মধ্য প্রদেশ
৬,৪৩,২৭৭
৩২,১২৪
৬,৭৫,৪০১
২২
মহারাস্ত্র
৯,২৯,৮৪৮
৭৩,৮৫৮
১০,০৩,৭০৬
২৩
মনিপুর
৪৩,১২৪
১,৮৯২
৪৫,০১৬
২৪
মেঘালয়
২৬,১৮৩
১,০৬২
২৭,২৪৫
২৫
মিজোরাম
১৬,৯৮৩
৩,৪৯০
২০,৪৭৩
২৬
নাগালেন্দ
২৪,২৫৫
৪,৭২৯
২৮,৯৮৪
২৭
ওরিশা
৪,৪৪,৯৪৬
১,২৬,৮১৩
৫,৭১,৭৫৯
২৮
পুদুচেরী
৯,৪৩১
১,০১৯
১০,৪৫০
২৯
পঞ্জাব
১,৩৩,৭১৮
২৩,৮৬৭
১,৫৭,৫৮৫
৩০
রাজস্থান
৭,৮২,৭১০
৬৪,৪০৩
৮,৪৭,১১৩
৩১
সিক্কিম
১৪,৬৩১
৯৬৬
১৫,৫৯৭
৩২
তামিল নাদু
৩,৫৪,৭৩৫
৩৮,৭০১
৩,৯৩,৪৩৬
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৮১,৩৮২
১,০৬,১৬৭
৩,৮৭,৫৪৯
৩৪
ত্রিপুরা
৮৫,৭৭৫
১৬,৩১৬
১,০২,০৯১
৩৫
উত্তর প্রদেশ
১১,৪০,৭৫৪
৮৬,০২১
১২,২৬,৭৭৫
৩৬
উত্তরাখন্দ
১,৩৬,০৫৮
১১,২৪২
১,৪৭,৩০০
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৬,৮৮,১৬৯
৭২,৩৭০
৭,৬০,৫৩৯
৩৮
অতোপ্পশিং
৩,৫৭,১৬৪
৩৫,০১৩
৩,৯২,১৭৭
অপুনবা
১,০৫,৮৫,৭৫৭
১৩,২১,৬৩৫
১,১৯,০৭,৩৯২
বেক্সিনেসনগী কুনথ্রা-মাপনশুবা নুমিৎ অসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা বেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপ্পগা মরী লৈননা এ.ই.এফ.আই. ৫ অমসুং বেক্সিনগী অনিশুবা বেক্সিন কাপ্পগা মরী লৈনবা এ.ই.এফ.আই.গী কেস ৩ রিপোর্ত তৌরকখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination- Day 39
More than 1.19 Cr COVID19 vaccine doses administered
1.61 L vaccine doses given till 6 pm today; 63,458 HCWs received second dose of vaccine today
23 FEB 2021 7:32PM by PIB Delhi
The cumulative number of COVID19 vaccine doses administered to healthcare and frontline workers has crossed 1.19 Crore today in the country.
A total of 1,19,07,392 vaccine doses have been given through 2,53,434 sessions, as per the provisional report till 6 pm today.
These include 64,71,047 HCWs who have taken the 1st dose and 13,21,635 HCWs who have taken the 2nd dose, along with 41,14,710 FLWs (1st dose). While the countrywide vaccination drive was rolled out on 16th Jan 2021, vaccination of the FLWs started from 2nd Feb 2021.
HCWs
FLWs
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
64,71,047
13,21,635
41,14,710
Total 1,61,840 vaccine doses were given till 6 pm today, the thirty ninth day of nationwide COVID19 vaccination. Out of which, 98,382 beneficiaries were vaccinated for 1st dose and 63,458 HCWs received 2nd dose of vaccine as per the provisional report. Final reports would be completed for the day by late tonight.
8,557 sessions were held till 6 pm today.
S.
No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1st Dose
2nd Dose
Total Doses
1
A & N Islands
5,565
2,018
7,583
2
Andhra Pradesh
4,34,765
1,06,402
5,41,167
3
Arunachal Pradesh
21,897
5,464
27,361
4
Assam
1,67,794
14,184
1,81,978
5
Bihar
5,26,165
56,801
5,82,966
6
Chandigarh
15,766
1,237
17,003
7
Chhattisgarh
3,55,245
29,969
3,85,214
8
Dadra & Nagar Haveli
5,028
261
5,289
9
Daman & Diu
1,767
254
2,021
10
Delhi
3,18,343
22,940
3,41,283
11
Goa
15,804
1,280
17,084
12
Gujarat
8,25,135
76,265
9,01,400
13
Haryana
2,15,452
51,894
2,67,346
14
Himachal Pradesh
96,278
12,412
1,08,690
15
Jammu & Kashmir
2,17,910
10,285
2,28,195
16
Jharkhand
2,66,203
13,973
2,80,176
17
Karnataka
5,65,718
1,54,674
7,20,392
18
Kerala
4,08,078
60,067
4,68,145
19
Ladakh
7,368
611
7,979
20
Lakshadweep
2,333
591
2,924
21
Madhya Pradesh
6,43,277
32,124
6,75,401
22
Maharashtra
9,29,848
73,858
10,03,706
23
Manipur
43,124
1,892
45,016
24
Meghalaya
26,183
1,062
27,245
25
Mizoram
16,983
3,490
20,473
26
Nagaland
24,255
4,729
28,984
27
Odisha
4,44,946
1,26,813
5,71,759
28
Puducherry
9,431
1,019
10,450
29
Punjab
1,33,718
23,867
1,57,585
30
Rajasthan
7,82,710
64,403
8,47,113
31
Sikkim
14,631
966
15,597
32
Tamil Nadu
3,54,735
38,701
3,93,436
33
Telangana
2,81,382
1,06,167
3,87,549
34
Tripura
85,775
16,316
1,02,091
35
Uttar Pradesh
11,40,754
86,021
12,26,775
36
Uttarakhand
1,36,058
11,242
1,47,300
37
West Bengal
6,88,169
72,370
7,60,539
38
Miscellaneous
3,57,164
35,013
3,92,177
Total
1,05,85,757
13,21,635
1,19,07,392
5 AEFIs have been reported related to 1st dose vaccination and 3 cases of AEFI have been related to 2nd dose of vaccination till 6 PM on the thirty ninth day of vaccination.