মশিং য়ামদবা কাংবুগী মন্ত্রালয়
মাইনোরিতী এফিয়ার্সকী য়ুনিয়ন মিনিস্ত্রীনা ফেব্রুৱারী ২০. ২০২১দা নই দিল্লীদা “মুশাইরা” পাংথোক্লগনি
“মুশাইরা”গী থিম অসি “এক ভারত, শ্রেস্থ ভারত” ওইগনি
“মুশাইরা” অমসুং “কবি সম্মেলন” অসি ঐখোয়গী লৈবাক্কী রিচ কলচরেল লেগেসী অমনি মদুনা “য়ুনিতী ইন দাইবর্সিতী”গী ফেব্রিক চেৎশিলহল্লি: মুকতার অব্বাস নকবি
13 FEB 2021 8:03PM by PIB Imphal
মাইনোরিতী এফিয়ার্সকী য়ুনিয়ন মিনিস্ত্রীনা “এক ভারত, শ্রেস্থ ভারত”কী থিমদা ফেব্রুৱারী ২০. ২০২১দা নই দিল্লীদা “মুশাইরা” পাংথোক্লগনি মদুদা লৈবাক অসিগী শক্নাইরবা কবিশিংনা মখোয়গী শৈরেংশিং লান্থোক্কনি।
নই দিল্লীগী দা. অম্বেদকর ইন্তরনেস্নেল সেন্তর, জানপথতা শিনগদৌরিবা “মুশাইরা”দা শ্রি ৱাসিম বরেলবি, শ্রীমতী শাবীনা অদীব, শ্রী মনজার ভোপালি, শ্রী পোপুলর মীরুথি, শ্রীমতী সবা বলরামপুরী, শ্রীমতী নসীম নিখৎ, শ্রীমতী মমতাজ নসীম, কর্নেল ভি.পি.সিংহ, শ্রী অলোক শ্রিবাস্তবা, সর্দার সুরেন্দ্র সিংহ শাজার, শ্রী খুথীদ হায়দর, শ্রী অকীল নোমানি, দা. নায়র জলালপুরি, শ্রী সিকন্দর হায়ৎ গদবাদনচিংবা শক্নাইরবা কবি অমসুং কবিত্রীশিংনা তিল্লিবা মীয়াম্বু হুমদুনা পুগনি।
মাইনোরিতী এফিয়ার্সকী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী মুখতার অবাবস নকবিনা ঙসি মফম অসিদা ফোংদোকখি মদুদি “মুশাইরা” অসি ফেব্রুৱারী ২০. ২০২১দা নুমিদাংৱাইরম পুং ৪দগী ৭ফাওবা পাংথোক্কনি। শক্নাইরবা কবিশিংনা “এক ভারত, শ্রেস্থ ভারত” অমসুং “আত্মনির্ভর ভারত”তা মপুং ওইবা মখোয়গী শৈরেংশিং লান্থোক্কনি।
শ্রী নকবিনা হায়খি মদুদি “মুশাইরা” অমসুং “কবি সম্মেলন” অসি ঐখোয়গী লৈবাক্কী রিচ কলচরেল লেগেসী অমনি মদুনা “য়ুনিতী ইন দাইবর্সিতী”গী ফেব্রিক চেৎশিলহল্লি।
শ্রী নকবিনা হায়খি মদুদি “মুশাইরা”গুম্বা থৌরম্না শান্তিগী পাউজেল শন্দোক্লগনি অমদি সমাজ অসিদা সোসিএল হার্মোনী অমসুং ব্রদরহুদসু হেন্না চেৎশিলহল্লগনি।

Ministry of Minority Affairs
“Mushaira” to be organised by Union Ministry of Minority Affairs in New Delhi on 20thFeb, 2021
The theme of “Mushaira” will be “Ek Bharat, Shreshtha Bharat”
“Mushaira” and “Kavi Sammelan” is a rich cultural legacy of our country which strengthens the fabric of “Unity in Diversity”: Mukhtar Abbas Naqvi
13 FEB 2021 8:03PM by PIB Delhi
Union Ministry of Minority Affairs will organise “Mushaira” on the theme of “Ek Bharat, Shreshtha Bharat” in New Delhi on 20th February 2021 where renowned poets of the country will present their couplet.
Renowned poets and poetess such as Shri Wasim Barelvi; Mrs Shabeena Adeeb; Shri Manzar Bhopali; Shri Popular Meeruthi; Mrs Saba Balrampuri; Ms Naseem Nikhat; Mrs Mumtaz Naseem; Col. V. P. Singh; Shri Alok Shrivastava; Sardar Surendra Singh Shajar; Shri Khursheed Haider; Shri Aqeel Nomani; Dr. Nayyar Jalalpuri; Shri Sikandar Hayat Gadbad will enthral the audience in “Mushaira”, to be organised at Dr.Ambedkar International Centre, Janpath in New Delhi.
Union Minister for Minority Affairs Shri Mukhtar Abbas Naqvi today said here that the “Mushaira” will be organised on 20th February 2021 from 4 to 7 PM. The renowned poets will present their poetry full of commitment to “Ek Bharat, Shreshtha Bharat” and “Aatmanirbhar Bharat”.
Shri Naqvi said that “Mushaira” and “Kavi Sammelan” is a rich cultural legacy of our country which strengthens the fabric of “Unity in Diversity”.
Shri Naqvi said that programmes such as “Mushaira” will spread message of peace and will also strengthen social harmony and brotherhood in the society.
Shri Naqvi said that such programmes, while on one hand, give message of social and cultural harmony, on the other hand, such programmes also make the younger generation aware of country’s art, culture and legacy of decency and etiquette.