Ministry of Consumer Affairs, Food & Public Distribution
Silos for storage of foodgrains
09 FEB 2021 5:51PM by PIB Delhi
Food Corporation of India (FCI) has taken 11 silos with capacity of 7.75 LMT on rent/lease/agreement to store foodgrains. The details of silos taken on rent/lease/agreement and their location, district-wise and state-wise is as follows-
Silos taken on Rent/Lease/Agreement to store food grains by Food Corporation of India
Sr. No.
State
District
Capacity in MTs
1
Punjab
Moga
2,00,000
2
Tamilnadu
Chennai
25,000
3
Tamilnadu
Coimbatore
25,000
4
Karnataka
Bangalore
25,000
5
Haryana
Kurukshetra
2,00,000
6
Maharashtra
Raigad
50,000
7
West Bengal
Hoogly
25,000
(presently not in service)
8
Punjab
Faridkot
25,000
9
Punjab
Sangrur
50,000
10
Punjab
Patiala
50,000
11
Punjab
Sangrur
1,00,000
Total
7,75,000
This information was given in a written reply by the Union Minister of State for Consumer Affairs, Food and Public Distribution, Shri DanveRaosahebDadarao in Lok Sabha today.

কঞ্জ্যুমর এফিয়র্স, ফুদ প্রোসেসিং অমসুং পাব্লিক দিস্ত্রিব্যুসন মন্ত্রালয়
চানবা মহৈ-মরোশিং থম্নবা সিলোশিং
09 FEB 2021 5:51PM by PIB Imphal
চানবা মহৈ-মরোংশিং থম্নবা রেন্ত/লিজ/এগ্রিমেন্ততা মেত্রিক তন লাখ ৭.৭৫ চনবা সিলো ১১ ফুদ কোর্পোরেসন ওফ ইন্দিয়া(এফ সি আই)না লৌশিল্লে। রেন্ত/লিজ/এগ্রিমেন্ততা লৌশিল্লবা সিলোশিংগী অকুপ্পশিং অমসুং মখোয়গী লৈফম, জিলাশিং অমসুং রাজ্যশিংদা লৈরিবা মশিং মখাদা পীরে:
চানবা মহৈ-মরোংশিং থম্নবা রেন্ত/লিজ/এগ্রিমেন্ততা ফুদ কোর্পোরেসন ওফ ইন্দিয়ানা লৌশিল্লবা সিলোশিং
সেরিএল
রাজ্য
জিলা
কেপাসিতি(মেত্রিক তন)
১
পঞ্জাব
মোগা
২,০০,০০০
২
তামিল নাদু
চেন্নাই
২৫,০০০
৩
তামিল নাদু
কোইম্বদোর
২৫,০০০
৪
কর্নাতাকা
বেঙ্গলোর
২৫,০০০
৫
হরিয়ানা
কুরুক্ষেত্রা
২,০০,০০০
৬
মহারাস্ত্রা
রাইগাদ
৫০,০০০
৭
নোংচুপ বঙ্গাল
হুগলি
২৫,০০০ (হৌজিক থবক তৌদ্রি)
৮
পঞ্জাব
ফরিদকোত
২৫,০০০
৯
পঞ্জাব
সঙ্গুর
৫০,০০০
১০
পঞ্জাব
পতিয়ালা
৫০,০০০
১১
পঞ্জাব
সঙ্গুর
১,০০,০০০
অপুনবা
৭,৭৫,০০০
ৱাফম অসি ঙসি লোক সভাদা অইবা ওইনা পীবা পাউখুম অমদা কঞ্জুমর এফেয়ার্স, ফুদ অমসুং পব্লিক দিস্ত্রিবুসনগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী দানবে রাও সাহেব দদারাওনা ফোঙদোকখিবনি।