Ministry of Health and Family Welfare
Launch of Covid Vaccine
05 FEB 2021 6:44PM by PIB Delhi
The COVID-19 vaccination has been rolled out in the country from 16th January 2021 in a phased manner starting with prioritised groups of Health Care Workers and Front Line Workers. The roll-out of COVID-19 vaccine is being done simultaneously across all States and UTs.
The Government has sufficient doses of COVID-19 vaccine available for the on-going phase of COVID-19 vaccination throughout the country.
The existing cold storage facilities under Universal Immunization Programme have been further strengthened and are being used for storing COVID-19 vaccine. The available storage space is sufficient to store COVID-19 vaccines already supplied to States/UTs.
State/UT-wise supply of COVID-19 vaccine as on 1st Feb 2021
S.No.
State/UT
COVID-19 vaccine Supplied
1
Andaman and Nicobar Island
12,500
2
Andhra Pradesh
10,49,820
3
Arunachal Pradesh
62,000
4
Assam
6,08,160
5
Bihar
11,41,620
6
Chandigarh
48,350
7
Chhattisgarh
6,25,760
8
Dadra and Nagar Haveli
9,500
9
Daman and Diu
4,000
10
Delhi
7,13,400
11
Goa
41,500
12
Gujarat
11,33,400
13
Haryana
6,18,860
14
Himachal Pradesh
1,80,500
15
Jammu & Kashmir
2,68,000
16
Jharkhand
3,71,760
17
Karnataka
17,18,240
18
Kerala
8,31,760
19
Ladakh
21,000
20
Lakshadweep
2,500
21
Madhya Pradesh
10,87,900
22
Maharashtra
19,72,400
23
Manipur
1,02,000
24
Meghalaya
69,000
25
Mizoram
35,000
26
Nagaland
49,500
27
Odisha
9,12,260
28
Puducherry
31,000
29
Punjab
4,38,260
30
Rajasthan
12,66,000
31
Sikkim
26,500
32
Tamil Nadu
12,34,920
33
Telangana
8,85,460
34
Tripura
1,03,000
35
Uttar Pradesh
21,32,280
36
Uttrakhand
2,05,500
37
West Bengal
15,00,960
Total
2,15,14,570
The Minister of State (Health and Family Welfare), Sh. Ashwini Kumar Choubey stated this in a written reply in the Lok Sabha here today.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ বেক্সিন লোঞ্চ তৌবা
05 FEB 2021 6:44PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসন লৈবাক অসিদা থেঙ্খাং নাইবা মওং অমদা হেল্থ কিয়র ৱার্করশিং অমসুং ফ্রন্ত লাইন ৱার্করশিংগী প্রাইওরিতাইজ গ্রুপশিংদগী হৌদুনা জনুৱারী ১৬, ২০২১দা রোল আউৎ তৌখ্রে। কোবিদ-১৯ বেক্সিনগী রোল-আউৎ অসি অমুক্তদা রাজ্য অমসুং য়ু.তি. পুম্নমক্তা তৌখি।
লৈবাক শিনবা থুংনা হৌজিক চত্থরিবা থেঙ্খাং নাইবা কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসন অসিগীদমক সরকারদা কোবিদ-১৯ বেক্সিনগী দোজ মরাং কাইনা লৈ।
য়ুনিভর্সেল ইম্ম্যুনাইজেসন প্রোগ্রামগী মখাদা হৌজিক লৈরিবা কোল্দ স্তোএজ অসি মপাঙ্গল হাপখ্রে অমসুং মসি কোবিদ-১৯ বেক্সিন থম্বদা শিজিন্নরি। লৈরিবা স্তোরেজ স্পেস অসি রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা সপ্লাই তৌখ্রবা কোবিদ-১৯ বেক্সিনশিং থম্নবা মরাং কাইনা লৈ।
ফেব্রুৱারী ১, ২০২১ ফাওবদা রাজ্য/য়ু.তি. অমমমদা সপ্লাই তৌখিবা কোবিদ-১৯ বেক্সিন
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি
সপ্লাই তৌখিবা কোবিদ-১৯ বেক্সিনশিং
১
অনদমান অমসুং নিকোবরগী ঈথৎশিং
১২,৫০০
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১০,৪৯,৮২০
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৬২,০০০
৪
অসাম
৬,০৮,১৬০
৫
বিহার
১১,৪১,৬২০
৬
চান্দিগর
৪৮,৩৫০
৭
ছত্তিসগর
৬,২৫,৭৬০
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৯,৫০০
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৪,০০০
১০
দিল্লী
৭,১৩,৪০০
১১
গোৱা
৪১,৫০০
১২
গুজরাত
১১,৩৩,৪০০
১৩
হরিয়ানা
৬,১৮,৮৬০
১৪
হিমাচল প্রদেশ
১,৮০,৫০০
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
২,৬৮,০০০
১৬
ঝার্খন্দ
৩,৭১,৭৬০
১৭
কর্নাতকা
১৭,১৮,২৪০
১৮
কেরেলা
৮,৩১,৭৬০
১৯
লদাখ
২১,০০০
২০
লক্ষদীপ
২,৫০০
২১
মধ্য প্রদেশ
১০,৮৭,৯০০
২২
মহারাস্ত্র
১৯,৭২,৪০০
২৩
মনিপুর
১,০২,০০০
২৪
মেঘালয়
৬৯,০০০
২৫
মিজোরাম
৩৫,০০০
২৬
নাগালেন্দ
৪৯,৫০০
২৭
ওরিশা
৯,১২,২৬০
২৮
পুদুচেরী
৩১,০০০
২৯
পঞ্জাব
৪,৩৮,২৬০
৩০
রাজস্থান
১২,৬৬,০০০
৩১
সিক্কিম
২৬,৫০০
৩২
তামিল নাদু
১২,৩৪,৯২০
৩৩
তেলঙ্গনা
৮,৮৫,৪৬০
৩৪
ত্রিপুরা
১,০৩,০০০
৩৫
উত্তর প্রদেশ
২১,৩২,২৮০
৩৬
উত্তরাখন্দ
২,০৫,৫০০
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
১৫,০০,৯৬০
অপুনবা
২,১৫,১৪,৫৭০
ৱাফম অসি ঙসি লোক সভাদা অইবা পাউখুম অমা ওইনা রাজ্য মন্ত্রী (হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল) শ্রী অশ্বিনি কুমার চৌবেনা ফোঙদোকখিবনি।