নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
নির্ভায়া ফন্দ ফ্রেমৱার্ক
04 FEB 2021 6:11PM by PIB Imphal
নির্ভায়া ফন্দগী মখাদা ঙসি ফাওবদা লুপা করোর ৯২৮৮.৪৫গী স্কীমশিং/প্রোজেক্তশিং পাইখৎখ্রে। লুপা করোর ৫৭১২.৮৫গী শেনফম এল্লোকেৎ তৌখ্রে অমসুং মরী লৈনবা মন্ত্রালয়শিং/বিভাগশিংনা লুপা করোর ৩৫৪৪.০৬ কাইথখ্রে। পঞ্জাব য়াওনা নির্ভয়া ফ্রেমৱার্ক্কী মখাদা পাইখৎখিবা প্রোজেক্তশিং/স্কীমশিংঈ চহি-চহিগী ওইবা অকুপ্পা মরোলশিং মখাদা পীরি:
মশিং
চহি
পাইখৎখিবা প্রোজেক্তকী মশিং
১
২০১৪
১
২
২০১৫
৪
৩
২০১৬
৭
৪
২০১৭
৮
৫
২০১৮
৭
৬
২০১৯
৬
৭
২০২০
২
৩৫
ই-পাউ অসি ঙসি রাজ্য সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা নুপী অমদি অঙাংগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রী শ্রীমতি স্মৃতি জুবিন ইরানিনা পীখিবনি।

Ministry of Women and Child Development
Nirbhaya Fund Framework
04 FEB 2021 6:11PM by PIB Delhi
Under Nirbhaya Fund, schemes/ projects worth Rs. 9288.45 Cr. have been appraised till date. An amount of Rs.5712.85 crore has been allocated and an amount of Rs.3544.06 crore has been disbursed/ released by the concerned Ministries/ Departments. The year-wise details of projects/ schemes appraised under Nirbhaya Framework including the State of Punjab are as under:
Sl.No.
Year
No. of Project Appraised
1
2014
1
2
2015
4
3
2016
7
4
2017
8
5
2018
7
6
2019
6
7
2020
2
35
This information was given by the Minister of Women and Child Development, Smt. Smriti Zubin Irani, in a written reply in the Rajya Sabha today.