Ministry of Home Affairs
Stimulus Package for J & K
03 FEB 2021 4:45PM by PIB Delhi
The Government of Jammu and Kashmir has approved business revival package of Rs. 1,352.99 Crore on 25th September, 2020.
An amount of Rs. 434.08 crore was released up to 31st December, 2020, out of which Rs. 250 crore was as Economic Package and Rs. 184.08 crore as COVID-19 Relief. The amount of Rs. 434.08 crore has been fully utilized by 31st December, 2020.
This was stated by the Minister of State for Home Affairs, Shri G. Kishan Reddy in a written reply to question in the Rajya Sabha today.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
জে. অমসুং কে.গী স্তিমুলস পেকেজ
03 FEB 2021 4:45PM by PIB Imphal
জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী সরকারনা ২০২০গী সেপ্তেম্বর ২৫দা লুপা করোর ১,৩৫২.৯৯গী বিজিনেস রিভাইবেল পেকেজ অয়াবা পীখি।
২০২০গী দিসেম্বর ৩১ ফাওবদা লুপা করোর ৪৩৪.০৮কী শেনফম কাইথখি, মসিগী মনুংদা লুপা করোর ২৫০না ইকনোমিক পেকেজ ওইনা অমদি লুপা করোর ১৮৪,০৮না কোবিদ-১৯ রিলিফ ওইনা কাইথখি। লুপা করোর ৪৩৪.০৮কী শেনফম অসি দিসেম্বর ৩১ ফাওবদা মপুং ফানা শিজিন্নখি।
ৱাফম অসি ঙসি রাজ্য সভাদা হংলকপা ৱাহংগী অইবা পাউখুম অমা ওইনা গৃহ মন্ত্রালয়গী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী জি. কিশন রেদ্দীনা ফোঙদোকখিবনি।