হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী ১৫শুবা নুমিৎকী অপদেৎ’
লৈবাক শিনবা থুংনা হেল্থকিয়র ৱার্কর লাখ ৩৭ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা বেনিফিসরী ২,০৬,১৩০ বেক্সিন কাপখ্রে
30 JAN 2021 8:14PM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ-১৯গী বেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী তরামঙাশুবা নুমিৎতা কোবিদ১৯গী মায়োক্তা বেক্সিন কাপখিবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং লাখ ৩৭ হেনখ্রে।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না কোবিদ১৯গী মায়োক্তা বেক্সিন কাপখিবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং ৩৭,০৬,১৫৭ (ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা) শুখ্রে।হৌজিক ফাওবদা পুন্না সেসন ৬৮,৮৩০ পাঙথোকখ্রে। ঙসিগী নুমিদাং পুং ৭ ফাওবা পাঙথোকখিবা সেসন ৫,১৪৩ শুখ্রে।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা বেনিফিসরী ২,০৬,১৩০ বেক্সিন কাপখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
ভারতনা কোবিদ১৯ বেক্সিনেসনদা মিলিয়ন অমগী তর্গেৎ ফংবা ঙম্বা খক্তনা নত্তনা মিলিয়ন অনি অমসুং মিলিয়ন অহুমগী মার্ক অসি থুনা য়ৌবা লৈবাক অমা ওইরে। নুমিৎ ৪০-৫০গী মমাংদা হৌখিবা অতোপ্পা লৈবাকশিংনা তার্গেৎশিং অসি য়ৌবদা মতম শাংনা লৌখি।
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
২৭২৭
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১,৮৬,৫৮১
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৯,৫১২
৪
অসাম
৩৮,১০৬
৫
বিহার
১,৪৫,২৩১
৬
চান্দিগর
৩৪৪৭
৭
ছত্তিসগর
৭২,৭০৭
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৬৯২
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৩৯১
১০
দিল্লী
৫৬,৭৫৭
১১
গোৱা
৩৩৯১
১২
গুজরাত
২,৪৪,৩৯৮
১৩
হরিয়ানা
১,২৫,৮৯৮
১৪
হিমাচল প্রদেশ
২৭,৭৩৪
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
২৬,৬৩৪
১৬
ঝার্খন্দ
৪০,৬৮০
১৭
কর্নাতকা
৩,১৫,৩৪৩
১৮
কেরেলা
১,৫৮,৬৮৭
১৯
লদাখ
১১২৮
২০
লক্ষদীপ
৮০৭
২১
মধ্য প্রদেশ
২,৭৩,৮৭২
২২
মহারাস্ত্র
২,৬৯,০৬৪
২৩
মনিপুর
৩৯৮৭
২৪
মেঘালয়
৪৩২৪
২৫
মিজোরাম
৯৩৪৬
২৬
নাগালেন্দ
৩,৯৯৩
২৭
ওরিশা
২,০৬,৪২৪
২৮
পুদুচেরী
২৭৩৬
২৯
পঞ্জাব
৫৭,৪৯৯
৩০
রাজস্থান
৩,২৬,৭৪৫
৩১
সিক্কিম
২০২০
৩২
তামিল নাদু
১,০১,৮৪০
৩৩
তেলঙ্গনা
১,৬৬,৬০৬
৩৪
ত্রিপুরা
২৯,৭৯৬
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৪,৬৩,৭৯৩
৩৬
উত্তরাখন্দ
২৮,৩৮০
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
২,৪২,৭৬১
৩৮
অরোপ্পশিং
৫২,১২০
ভারত পুম্বগী
৩৭,০৬,১৫৭
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী নুমিৎ-১৪শুবগী নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা এ.ই.এফ.আই. ৭১ রিপোর্ত তৌরকখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination-Day 15
More than 37 lakh Healthcare Workers Vaccinated across the country
2,06,130 beneficiaries vaccinated till 7 pm today
30 JAN 2021 8:14PM by PIB Delhi
The number of healthcare workers vaccinated against COVID19 has crossed the 37L mark on the fifteenth day of the countrywide COVID-19 vaccination program.
The cumulative number of healthcare workers vaccinated against COVID19 is 37,06,157 (as at 7 pm today), as per the provisional report. Total of 68,830 sessions have been held so far. 5,143 sessions were held till 7 pm today.
2,06,130 beneficiaries were vaccinated till 7 pm today. Final reports would be completed for the day by late tonight.
India is the fastest country to reach not only the one million target but also two million and three million marks in COVID19 vaccination. Several other countries which have had a head start, some as much as 40-50 days, have taken a longer time to reach these targets.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
2727
2
Andhra Pradesh
1,86,581
3
Arunachal Pradesh
9,512
4
Assam
38,106
5
Bihar
1,45,231
6
Chandigarh
3447
7
Chhattisgarh
72,707
8
Dadra & Nagar Haveli
692
9
Daman & Diu
391
10
Delhi
56,757
11
Goa
3391
12
Gujarat
2,44,398
13
Haryana
1,25,898
14
Himachal Pradesh
27,734
15
Jammu & Kashmir
26,634
16
Jharkhand
40,680
17
Karnataka
3,15,343
18
Kerala
1,58,687
19
Ladakh
1128
20
Lakshadweep
807
21
Madhya Pradesh
2,73,872
22
Maharashtra
2,69,064
23
Manipur
3987
24
Meghalaya
4324
25
Mizoram
9346
26
Nagaland
3,993
27
Odisha
2,06,424
28
Puducherry
2736
29
Punjab
57,499
30
Rajasthan
3,26,745
31
Sikkim
2020
32
Tamil Nadu
1,01,840
33
Telangana
1,66,606
34
Tripura
29,796
35
Uttar Pradesh
4,63,793
36
Uttarakhand
28,380
37
West Bengal
2,42,761
38
Miscellaneous
52,120
All India
37,06,157
71 AEFIs have been reported till 7 pm on the fifteenth day of the vaccination drive.