Ministry of Coal
Opening of Technical Bids for Auction of Coal Mines for Sale of Coal
Second Attempt of Auction
(11th TRANCHE OF AUCTION UNDER THE COAL MINES (SPECIAL PROVISIONS) ACT, 2015)
(1st TRANCHE OF AUCTION UNDER THE MINES AND MINERAL (DEVELOPMENT AND REGULATIONS) ACT, 1957)
28 JAN 2021 3:40PM by PIB Delhi
The auction process of 4 coal mines (Chendipada&Chendipada-II, Kuraloi (A) North and Seregarha) for sale of coal was launched by the Nominated Authority, Ministry of Coal on December 09, 2020. This was the second attempt of auction for these coal mines, for which the process was annulled in first attempt due to number of Technically Qualified Bidders being less than 2.
Pursuant to Para 2.2.(b) of the Office Memorandum No. CBA2-13011/2/2020-CBA2 dated June 1, 2020 issued by Ministry of Coal, the Nominated Authority had initiated the second attempt of auction with the same terms and conditions as in the first annulled attempt of auction but with the highest Initial Offer of Technically Qualified Bidder received in the first annulled attempt of auction as the Floor Price for the second attempt of auction.
The last date for submission of technical bid was January 27, 2021.Technical Bids of bidders, comprising of online and offline bid documents, were opened onJanuary 28, 2021, 12:00noon onwards at Ministry of Coal, Shastri Bhawan, New Delhi, in the presence of the representative of bidders. Bidders were provided with the option of joining the meeting in-person or virtually.The online bids were decrypted and opened electronically and subsequently, sealed envelopes containing offline bid documents were also opened.One bid has been received for Kuraloi (A) North coal mine. No bids have been received for the other coal mines.
The bids will be evaluated by a multi-disciplinary Technical Evaluation Committee and further actions shall be taken in accordance with provisions of Tender Document, under the auction process.

কোইলা মন্ত্রালয়
কোইলা য়োন্নবা কোইলাগী খানিশিং ওক্সন তৌননবা তেক্নিকেল বিদশিং হাংদোকপা
ওক্সনগী অনিশুবা চাংয়েং
(কোইল মাইন্স(স্পিসিয়েল প্রোভিজন্স) এক্ত,২০১৫গী মখাদা ওক্সনগী ১১শুবা ত্রাঞ্চি)
(মাইন্স অমসুং মিনরেল(দিভেলপমেন্ত অমসুং রিগুলেসন্স) এক্ত, ১৯৫৭কী মখাদা এক্সনগী অহানবা ত্রাঞ্চি)
28 JAN 2021 3:40PM by PIB Imphal
কোইলা য়োন্নবগী কোইলাগী খানি মরি (চেন্দিপদা অমসুং চেন্দিপদা- II, কুরলোই(এ) নোর্থ অমসুং সেরিগর্হ)ওক্সন তৌবগী থৌওং অদু কোইল মন্ত্রালয়গী নোমিনেতেদ ওতোরিতীনা ২০২০গী দিসেম্বর ০৯দা পুথোকখ্রে৷ হায়রিবা কোইলাগী খানিশিং অসি অহানবা ওক্সন তৌবা মতমদা তেক্নিকেল্লী ক্বালিফাইদ ওইবা বিদ্দর ২দগী হেন্না তানা লাকপদগী থৌওং অসি লেপলুরবা তুংদা হন্দক্কী অসিনা অনিশুবা চাংয়েংনি৷
কোইল মন্ত্রালয়না ২০২০গী জুন ১দা ফোংখিবা ওফিস মিমোরেন্দম নম্বর.সি.বি.এ.২-১৩০১১/২/২০২০-সি.বি.এ.২ অসিগী পেরা২.২.(বি)গী মতুং ইন্না নোমিনেতেদ ওথোরিতী অসিনা অহানবা চাংয়েংদা থমখিবা তর্মশিং অমসুং কন্দিসনশিং অসিগুম্না থমদুনা অনিশুবা চাংয়েং অসি পাংথোকখ্রে৷
তেক্নিকেল বিদ অসি পীশিনবগী অরোইবা মতম অসি ২০২১গী জানুৱারী ২৭নি৷ ওনলাইন অমসুং ওফলাইন বিদ দোকুমেন্তশিং য়াওনা বিদ্দরশিং অসিগী তেক্নিকেল বিদশিং ২০২১গী জানুৱারী ২৮দা কোইল মন্ত্রালয়, শাস্ত্রি ভাৱনদা, ন্যু দিল্লীদা বিদ্দরশিং অসিগী মীহুৎশিং শারুক য়াদুনা নুংথিল পুং ২দগী হৌদুনা হাংদোকখ্রে৷ বিদ্দরশিং অসিনা মশা মশাগী অপাম্বগী মতুং ইন্না হকথেংননা অমসুং ভর্চুয়েল্লী ওইনা শরুক য়াবা য়াহল্লি৷ ওনলাইন বিদশিং ইলেক্ত্রোনিকেল্লী হাংদোক্তুনা য়েংলবা মতুংদা ওফলাইন বিদ দোকুমেন্তশিং য়াওরিবা সিল তৌরিবা এনভেলপশিং অদুসু হাংদোকখ্রে৷ কুরালোই(এ) অৱাং থংবা কোইলাগী খানি অসিগী বিদ অমা লাকখ্রে৷ অতোপ্পা কোইলাগী খানিশিং অসিগী ওইনদি বিদ অমতা লাকখিদে৷
বিদশিং অদু মল্তি-দিসিপ্লিনরী তেক্নিকেল ইভাল্যুসন কম্মিতী অমনা য়েংশিল্লগনি অমসুং ওক্সন প্রোসেস অসিগী মতুং ইন্না তেন্দর দোকুমেন্তগী প্রোভিজনশিং অসিগী মতুং ইন্না মখাতাবা এক্সনশিং লৌখৎলগনি৷