কল্চর মন্ত্রালয়
নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোসকী ১২৫শুবা মপোক কুমওন থৌরমগী শরুক অমা ওইনা গুজরাতকী সুরত্তা লৈবা হরিপুরদা অখন্নবা থৌরম পাংথোকখ্রে
23 JAN 2021 10:22PM by PIB Imphal
ঙসি গুজরাতকী সুরত্তা লৈবা হরিপুরাদা নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোসকী ১২৫শুবা মপোক কুমওন থৌরম পাংথোকখ্রে। কলচর মিনিস্ত্রিগী এন.জি.এম.এনা শীনবা একজিবিসন অমা গুজরাতকী চীফ মিনিস্তর শ্রী বিজয় রুপানিনা হৌদোকখি। একজিবিসন অসিদা নেতাজিনা প্রসিদেন্ত ওইখিবা হরিপুরাদা পাংথোকখিবা কংগ্রেসকী মীফমগীদমক নন্দা লাল বোসনা পুথোকখিবা মমিং চৎলবা হারিপুরা পেনেলশিং উৎখি। হায়রিবা পেনেলশিংগী অদুগী মনুংদা পেনেল ৪০ একজিবিসন অদুদা উৎখি। থৌরম অদুদা কলচর মিনিস্ত্রিগী ৱেস্ত জোন কলচরেল সেন্তরনা কলচরগী থৌরম অমা পাংথোকখি। কলচরগী থৌরম অদুগী শরুক অমা ওইনা গুজরাত অমসুং ছতিসগরগী কলাকার ৪৫ রোম্না নাৎকী জগোয়শিং, গনেস বন্দানা অমসুং ছতিসগরগী পান্দাবানি স্তাইলগী জগোয় উৎখি।

Ministry of Culture
Special programme organised at Haripura in Surat in Gujarat to mark celebration of 125th birth anniversary year of Netaji Subhas Chandra Bose
23 JAN 2021 10:22PM by PIB Delhi
The 125th birth anniversary year of Netaji Subhas Chandra Bose was celebrated today as Parakram Diwas at Haripura village in Surat district of Gujarat. An exhibition by NGMA of Ministry of Culture has also been organised which was inaugurated by Chief Minister of Gujarat Shri Vijay Rupani. The exhibition comprises of the famous Haripura panels made by Nand Lal Bose for the Congress session at Haripura where Netaji was made thePresident. 40 of these panels have been displayed in the exhibition. On this occasion, a cultural programme was also organised by West Zone Cultural Centre of Ministry of Culture. 45 artists of Gujarat and Chhattisgarh presented traditional dances, Ganesh Vandana and dance in pandavani style of Chhattisgarh as a part of this cultural programme.