শেল-থুম মন্ত্রালয়
‘চাদা ৩.৯৬ জি.এস ২০২২’, ‘চাদা ৫.১৫ জি.এস ২০২৫’, ‘চাদা ৫.৮৫ জি.এস ২০৩০’অমসুং ‘চাদা ৬.৮০ জি.এস ২০৬০’ য়োন্নবা(রি-ইসু)নিলাম লাউবা
18 JAN 2021 5:15PM by PIB Imphal
ভারত সরকারনা য়োন্নবা(রি-ইসু)লাউথোক্লে
(১)প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ২,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৩.৯৬ সরকারগী সেকুরিতি,২০২২’
(২) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ১১,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৫.১৫ সরকারগী সেকুরিতি,২০২৫’
(৩) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৮,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৫.৮৫ সরকারগী সেকুরিতি,২০৩০’
(৪) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৬,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৬.৭০ সরকারগী সেকুরিতি,২০৬০’
মথক্কী সেকুরিতিশিং অসিগী মশিং অমা নত্রগা অমদগী হেনবদা লুপা ক্রোর ২,০০০গী অহেনবা সবস্ক্রিবসন থমহৌনবা সরকারনা অপাম্বা খনবা য়াগনি । মল্তিপল প্রাইজ মেথোদ শীজিন্নদুনা জনুৱারি ২২(ইরাই)২০২১দা মুম্বাইগী ফোর্তদা লৈবা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী মুম্বাই ওফিসতা নিলাম লাউগনি ।
সরকারগী সেকুরিতিশিং নিলাম লাউনবগী নন-কম্পেতিতিপ বিদ্দিং ফেসিলিতি স্কিমগী মখাদা য়োন্নবা লাউথোকখ্রবা স্তোকশিংগী চাদা ৫ ফাওবা লনাই মীওইশিং অমসুং ইন্সতিতুসনশিংদা পীগনি ।
নিলাম লাউনবা কম্পেতিতিপ অমসুং নন-কম্পেতিতিপ বিদশিং ইলেকত্রোনিক ফোরমেত্তা জনুৱারি ২২(ইরাই)২০২১দা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী কোর বেঙ্কিং সোলুসন(ই-কুবের) সিস্তেমদা থাজিনগদবনি । নন-কম্পেতিতিপ বিদশিং অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.০০গী মরক্তা অমসুং কম্পেতিতিপ বিদশিংনা অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.৩০গী মরক্তা থাজিনগদবনি ।
জনুৱারি ২২(ইরাই)২০২১দা নিলামশিংগী ফল লাউথোক্কনি অমসুং মাইপাক্লবা বিদ্দরশিংনা জনুৱারি ২৫(নিংথৌকাবা),২০২১দা শেন পীগদবনি ।
মতম মতমগী শেমদোক্তুনা, জুলাই ২৪, ২০১৮দা থোকখিবা সর্কুলার নম্বর আর.বি.আই/২০১৮-১৯/২৫গী মখাদা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়ানা থোকখিবা “ৱেন ইসু ত্রান্সসেক্সন ইন সেন্ত্রেল গভর্নমেন্ত সেকুরিতিস” চৎন-পথাপশিংগী মখাদা “ৱেন ইসু” ত্রেদিং তৌবদা স্তোকশিং অসি অয়াবা পীগনি ।