রেলৱে মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা চৎথখিবা খ্বাইদগী চাউবা তিকা থাবগী খোঙজংদা ভারত রেলৱেজ শরুক য়াখি
নিউ দিল্লি অমসুং জবালপুরদা লৈবা রেলৱেজ হোস্পিতালশিংদা কোবিদ তিকা থাবগী থবকশিং পাংথোকখি অমসুং অহানবা নুমিত্তা দোক্তর অমসুং পেরামেদিক্স ১২৪ তিকা থাখি
রেলৱেজ হোস্পিতালশিংদা হোস্পিতালগী মকোকশিং হান্না তিকা থাখি
16 JAN 2021 10:26PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা চৎথখিবা খ্বাইদগী চাউবা তিকা থাবগী খোঙজংদা ভারত রেলৱেজ শরুক য়াখ্রে।
ঐখোয়গী প্রধান মন্ত্রীনা পুৱারিদা খ্বাইদগী চাউবা তিকা থাবগী খোঙজং হৌদোক্লবা অমসুং ৱা ঙাংলবা মতুংদা, লৈবাক শীনবা থুংনা চৎথরিবা কোবিদ-১৯ তিকা থাবগী শরুক অমা ওইনা ঙসি নোর্থন রেলৱেজ সেন্ত্রেল হোস্পিতালদা তিকা থাবগী থবক হৌদোকখি।
স্তাফশিং পুক্নিং থৌগৎপা ওইনা, এন.আর.সি.ঐচগী এম.দি দোক্তর সরত সি.খোরৱালদা অহানবা ওইনা তিকা থাখি। মসিগা মান্নবা মওংদা, জবালপুরদশু এম.দিদা হান্না তিকা থাখি।
সেনিয়র দোক্তরশিং য়াওনা হোস্পিতালগী স্তাফ কয়া তিকা থাখি। তিকা থাখ্রবা মতুংদা হকচাংদা অকায়বা লাকপরা হায়না মিনিত ৩০ য়েংশিনখি। থৌরম অদু য়াম্না ফজনা শীনখি। তিকা থাফমদা পায়খৎলিবা অশীন-অরাংগী থবকশিং মী খুদিংমক্না থাগৎনখি।
ঙসি নোর্থন রেলৱেজ সেন্ত্রেল হোস্পিতালদগী হকশেলগী স্তাফ ৫১ কোবিসিল্দ তিকা থাখ্রে। মখোয়গী মনুংদা নুপা ২৮ অমসুং নুপী ২৩নি।
জবালপুর রেলৱেজ হোস্পিতালদা দোক্তরশিং অমসুং পেরামেদিকশিং ৭৩ তিকা থাখ্রে।
তিকা কাপখ্রবা মতুংদা ঙসি মীওই অমতা অশোই-অঙাম থোকপা লৈতে।
অসিগুম্বা তিকা থাবগী থবকশিং এন.আর.সি.ঐচতা মখা তানা পাংথোক্কনি। জনুৱারি ১৮,২০২১দা মথংগী তিকা থাবগী থবক পাংথোক্নবা থৌরাং তৌরি।

Ministry of Railways
Indian Railways participates in the largest Vaccination Drive against COVID 19
Covid Vaccination program gets underway at Railway hospitals at New Delhi & Jabalpur with 124 doctors and paramedics get their first vaccine shots on Day 1
Hospital Heads take the first shot in Railway hospitals
16 JAN 2021 10:26PM by PIB Delhi
Indian Railways participated in the largest vaccination programme against COVID 19.
After the address and inauguration of the largest vaccination drive in history by our Honourable Prime Minister, vaccination programme started today in Northern Railway Central Hospital as a part of national COVID 19 vaccination drive.
Dr Sharad C. Khorwal, MD, NRCH took the first shot of covid vaccine to motivate staff. Similarly, at Jabalpur also, MD took the first shot.
There was a very good response from health care staff of the hospital including many of senior doctors.
After vaccination all were observed for 30 minutes for any adverse reaction.
It was a very well organised event. Everyone appreciated the arrangement at the vaccination center.
Total 51 health care workers of Northern Railway Central Hospital were vaccinated with Covishield vaccine today. Out of which 28 were males and 23 females.
Also, the vaccination drive started in Jabalpur Railway hospital. 73 doctors and paramedics were vaccinated.
None of the healthcare beneficiaries vaccinated today had any serious adverse events following the immunization.
More such sessions will be conducted for vaccination in NRCH. The next session is planned on Monday, 18th January 2021.