ঙা য়োকপা, শা-শন য়োকপা অমসুং শঙ্গোম পুথোকপা মন্ত্রালয়
‘চাদা ৪.৪৮ জি.এস ২০২৩’, ‘ভারত সরকারগী ফ্লোতিং রেত বোন্দ ২০৩৩’,‘চাদা ৬.২২ জি.এস ২০৩৫’, অমসুং ‘চাদা ৬.৬৭ জি.এস ২০৫০’ য়োন্নবা(রি-ইসু)নিলাম লাউবা
11 JAN 2021 8:15PM by PIB Imphal
ভারত সরকারনা য়োন্নবা(রি-ইসু)লাউথোক্লে
(১)প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৬,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৪.৪৮ সরকারগী সেকুরিতি,২০২৩’
(২) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ২,০০০(নোমিনেল)গী ‘ভারত সরকারগী ফ্লোতিং রেত বোন্দ ২০৩৩’
(৩) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৯,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৬.২২ সরকারগী সেকুরিতি,২০৩৫’
(৪) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৫,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৬.৬৭ সরকারগী সেকুরিতি,২০৫০’
মথক্কী সেকুরিতিশিং অসিগী মশিং অমা নত্রগা অমদগী হেনবদা লুপা ক্রোর ২,০০০গী অহেনবা সবস্ক্রিবসন থমহৌনবা সরকারনা অপাম্বা খনবা য়াগনি । মল্তিপল প্রাইজ মেথোদ শীজিন্নদুনা জনুৱারি ১৫(ইরাই)২০২১দা মুম্বাইগী ফোর্তদা লৈবা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী মুম্বাই ওফিসতা নিলাম লাউগনি ।
সরকারগী সেকুরিতিশিং নিলাম লাউনবগী নন-কম্পেতিতিপ বিদ্দিং ফেসিলিতি স্কিমগী মখাদা য়োন্নবা লাউথোকখ্রবা স্তোকশিংগী চাদা ৫ ফাওবা লনাই মীওইশিং অমসুং ইন্সতিতুসনশিংদা পীগনি ।
নিলাম লাউনবা কম্পেতিতিপ অমসুং নন-কম্পেতিতিপ বিদশিং ইলেকত্রোনিক ফোরমেত্তা জনুৱারি ১৫(ইরাই)২০২১দা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী কোর বেঙ্কিং সোলুসন(ই-কুবের) সিস্তেমদা থাজিনগদবনি । নন-কম্পেতিতিপ বিদশিং অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.০০গী মরক্তা অমসুং কম্পেতিতিপ বিদশিংনা অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.৩০গী মরক্তা থাজিনগদবনি ।
জনুৱারি ১৫(ইরাই)২০২১দা নিলামশিংগী ফল লাউথোক্কনি অমসুং মাইপাক্লবা বিদ্দরশিংনা জনুৱারি ১৮(নিংথৌকাবা),২০২১দা শেন পীগদবনি ।
মতম মতমগী শেমদোক্তুনা, জুলাই ২৪, ২০১৮দা থোকখিবা সর্কুলার নম্বর আর.বি.আই/২০১৮-১৯/২৫গী মখাদা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়ানা থোকখিবা “ৱেন ইসু ত্রান্সসেক্সন ইন সেন্ত্রেল গভর্নমেন্ত সেকুরিতিস” চৎন-পথাপশিংগী মখাদা “ৱেন ইসু” ত্রেদিং তৌবদা স্তোকশিং অসি অয়াবা পীগনি ।

Ministry of Fisheries, Animal Husbandry & Dairying
Auction for Sale (Re-issue) of ‘4.48% GS 2023’, ‘GoI Floating Rate Bond 2033’, ‘6.22% GS 2035’, and ‘6.67% GS 2050’
11 JAN 2021 8:15PM by PIB Delhi
The Government of India (GoI) has announced the Sale (Re-issue) of (i) ‘4.48% Government Security, 2023’ for a notified amount of Rs 6,000 crore (nominal) through price based auction, (ii) ‘GoI Floating Rate Bonds, 2033’ for a notified amount of Rs 2,000 crore (nominal) through price based auction, (iii) ‘6.22% Government Security, 2035’ for a notified amount of Rs9,000 crore (nominal) through price based auction, and (iv) ‘6.67% Government Security, 2050’ for a notified amount of Rs5,000 crore (nominal) through price based auction. GoI will have the option to retain additional subscription up to Rs2,000 crore against each of the above securities. The auctions will be conducted by the Reserve Bank of India, Mumbai Office, Fort, Mumbai on January 15, 2021 (Friday) using multiple price method.
Up to 5% of the notified amount of the sale of the securitieswill be allotted to eligible individuals and Institutions as per the Scheme for Non-Competitive Bidding Facility in the Auction of Government Securities.
Both competitive and non-competitive bids for the auction should be submitted in electronic format on the Reserve Bank of India Core Banking Solution (E-Kuber) system on January 15, 2021. The non-competitive bids should be submitted between 10.30 a.m. and 11.00 a.m. and the competitive bids should be submitted between 10.30 a.m. and 11.30 a.m.
The result of the auctions will be announced on January 15, 2021 (Friday) and payment by successful bidders will be on January 18, 2021 (Monday).
The Securities will be eligible for “When Issued” trading in accordance with the guidelines on ‘When Issued transactions in Central Government Securities’ issued by the Reserve Bank of India vide circular No. RBI/2018-19/25 dated July 24, 2018 as amended from time to time.