শেল-থুম মন্ত্রালয়
‘চাদা ৩.৯৬ জি.এস ২০২২’, ‘চাদা ৫.১৫ জি.এস ২০২৫’, ‘চাদা ৫.৮৫ জি.এস ২০৩০’ অমসুং ‘চাদা ৬.৮০ জি.এস ২০৬০’ য়োন্নবা(রি-ইসু)নিলাম লাউবা
18 DEC 2020 7:03PM by PIB Imphal
ভারত সরকারনা য়োন্নবা(রি-ইসু)লাউথোক্লে
(১)প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ২,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৯.৩৬ সরকারগী সেকুরিতি,২০২২’ য়োন্নবা
(২) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ১১,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৫.১৫ সরকারগী সেকুরিতি,২০২৫’ য়োন্নবা
(৩) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৯,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৫.৮৫ সরকারগী সেকুরিতি,২০৩০’ য়োন্নবা
(৪) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৬,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৬.৮০ অনৌবা সরকারগী স্তোক,২০৬০’ য়োন্নবা
মথক্কী সেকুরিতিশিং অসিগী মশিং অমা নৎত্রগা অমদগী হেনবদা লুপা ক্রোর ২,০০০গী অহেনবা সবস্ক্রিবসন থমহৌনবা সরকারনা অপাম্বা খনবা য়াগনি । মল্তিপল প্রাইজ মেথোদ শীজিন্নদুনা দিশেম্বর ২৪(শগোলশেন)২০২০দা মুম্বাইগী ফোর্তদা লৈবা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী মুম্বাই ওফিসতা নিলাম লাউগনি ।
সরকারগী সেকুরিতিশিং নিলাম লাউনবগী নন-কম্পেতিতিপ বিদ্দিং ফেকসিলিতি স্কিমগী মখাদা য়োন্নবা লাউথোকখ্রবা স্তোকশিংগী চাদা ৫ ফাওবা লনাই মীওইশিং অমসুং ইন্সতিতুসনশিংদা পীগনি ।
নিলাম লাউনবা কম্পেতিতিপ অমসুং নন-কম্পেতিতিপ বিদশিং ইলেকত্রোনিক ফোরমেত্তা দিশেম্বর ২৪, ২০২০দা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী কোর বেঙ্কিং সোলুসন(ই-কুবের) সিস্তেমদা থাজিনগদবনি । নন-কম্পেতিতিপ বিদশিং অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.০০গী মরক্তা অমসুং কম্পেতিতিপ বিদশিংনা অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.৩০গী মরক্তা থাজিনগদবনি ।
দিশেম্বর ২৪(শগোলশেন)২০২০দা নিলামশিংগী ফল লাউথোক্কনি অমসুং মাইপাক্লবা বিদ্দরশিংনা দিশেম্বর ২৮(নিংথৌকাবা),২০২০দা শেন পীগদবনি ।
মতম মতমগী শেমদোক্তুনা, জুলাই ২৪, ২০১৮দা থোকখিবা সর্কুলার নম্বর আর.বি.আই/২০১৮-১৯/২৫গী মখাদা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়ানা থোকখিবা “ৱেন ইসু ত্রান্সসেক্সন ইন সেন্ত্রেল গভর্নমেন্ত সেকুরিতিস” চৎন-পথাপশিংগী মখাদা “ৱেন ইসু” ত্রেদিং তৌবদা স্তোকশিং অসি অয়াবা পীগনি ।