ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ভারত নেভিগী এস.এস.সি ওফিসারশিংদা পর্মনেন্ত কম্মিসন পীরে
18 DEC 2020 8:58PM by PIB Imphal
সোর্ত সর্বিস কম্মিসন(এস এস সি)ওফিসারশিংদা পর্মনেন্ত কম্মিসন পীনবা মার্চ ১৭, ২০২০দা সুপ্রিম কোর্তনা থোকখিবা ওর্দর অমগী মতুংইন্না পর্মনেন্ত কম্মিসন পীনবা খনবগী থবকশিং ভারত নেভিনা দিশেম্বর ১৮, ২০২০দা লোইশিনখ্রে। জেন্দর নিউত্রেল ইন্তর-সে মেরিত অমসুং অহাংবা ফমশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা এস.এ.সি ওফিসার ৮০দা পর্মনেন্ত কম্মিসন পীখ্রে। পর্মনেন্ত কম্মিসন পীখ্রবা ওফিসারশিংগী মনুংদা নুপী ওফিসার ৪১ অমসুং নুপা ওফিসার ৩৯ য়াওরি।

Ministry of Defence
Grant of Permanent Commission to SSC Officers of Indian Navy
18 DEC 2020 8:58PM by PIB Delhi
Pursuant to Honourable Supreme Court judgement dated 17 March 2020 with respect to grant of Permanent Commission to Short Service Commission (SSC) officers, Indian Navy has completed the selection process for Permanent Commission on 18 December 2020. A total of 80 SSC Officers have been granted Permanent Commission based on vacancies and gender neutral inter-se merit. The list of officers granted PC includes 41 women and 39 male officers.