ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন নেভীনা কম্মান্দর নিসান্ত সিংহগী মফমদা কায়ন-থৌরম উৎখ্রে
11 DEC 2020 9:34PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন নেভীগী ফাইতর পাইলোত কম্মান্দর নিসান্ত সিংহগী অরোয়বা মথৌ মঙম দিসেম্বর ১১, ২০দা গোৱাদা মপুং ফাবা লান্মীগী ইকায়খুম্নবগা লোয়ননা পাঙথোকখ্রে‍। কম্মান্দর নিসান্ত নবেম্বর ২০দা গোৱাদা মিক-২৯কে কায়বদা লৈখিদবনি‍। মহাক্কী লোয়নবী মিস্ত্রেস নয়াব রন্ধৱানা মচু অহুমগী ফিরাল অমদি মহাক্কী মপুরোইবগী য়ুনিফোর্ম স্ক্বাদ্রোন অদুগী কম্মান্দিং ওফিসরগী মফমদগী লৌখি‍।
নেভেল ওফিসর অমগী মচানুপাসু ওইবা কম্মান্দর নিসান্ত কিরন, হোক অমসুং মিক-২৯কে ফাইতর এয়রক্রাফ্তকী মরমদা খঙংহৈরবা ক্বালিফাইদ ওইরবা ফ্লাইং ইন্সত্রক্তর অমনি‍। য়ু.এস. নেভীগা লোয়ননা এদভান্স স্ত্রাইক ত্রেনিংসু ফংলবা কম্মান্দর নিসান্তনা লৈখিদবদা ইন্দিয়ন নেভীনা মখোয়গী খ্বাইদগী খঙ-হৈরবা এভিএতরশিংগী মরক্তা অমা মাঙজরে‍।
ওফিসর অদু ক্বালিফাইদ ওইরবা চীংকারোয় লোয়ননা হৈ-শিংলবা হিহোনবা অমসু ওইরম্মী‍।

Ministry of Defence
INDIAN NAVY BIDS FAREWELL TO COMMANDER NISHANT SINGH
11 DEC 2020 9:34PM by PIB Delhi
Commander Nishant Singh, a fighter pilot of the Indian Navy, was laid to rest with full military honours at Goa on 11 Dec 20. Commander Nishant did not survive the Mig-29K crash off Goa on 26 Nov 20. His wife, Mrs Nayaab Randhawa received the tricolour and her husband’s uniform from the Commanding Officer of the squadron.
The son of a naval officer, Commander Nishant was a Qualified Flying Instructor adept on Kiran, Hawk and Mig-29K fighter aircraft. The Indian Navy has lost one of its most accomplished aviators in Cdr Nishant as he had also received advanced strike training with the US Navy.
The officer was also a qualified mountaineer as well as a skilled yachtsman.