পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস মন্ত্রালয়
পেত্রোলিয়ম মিনিস্তর শ্রী ধরমেন্দ্র প্রধান অমসুং ক্বাতর ইনর্জি মিনিস্তরনা ইনর্জিগী তাক্স ফোর্স অমা লিংখৎপা য়ারে
11 DEC 2020 7:01PM by PIB Imphal
ভারত্তা ইনর্জি ভেলু চেন শীনবা থুংনা ক্বাতরনা শেন থাদবা হেনগৎহন্নবা ঙসি পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস অমসুং স্তিলগী মিনিস্তর শ্রী ধরমেন্দ্র প্রধাননা ক্বাতরগী ইনর্জি এফেয়ার্সকী রাজ্য মন্ত্রী অমসুং ক্বাতর পেত্রোলিয়মগী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও সাদ সেরিদা অল-কাবিগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে। ৱারি শানবা অসি দিশেম্বর ৮দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ক্বাতরগী অমির সৈখ তামিন বিন হামাদ অল-থানিগা ৱারি শানখ্রবা মতুংদা মখা চৎথরকপনি।
এল.এন.জি অমসুং এল.পি.জি মরাংকাইনা পীনবা ক্বাতরনা লৌরিবা থৌদাং অদু মিনিস্তর প্রধান্না অমুক হন্না পনখি। ইনর্জিগী লমদা লৈবাক অনি মখা তানা মতেং পাংনবা হেনগৎহনবা অমসুং লৈবা-য়োনবগী মরীগী মথক্তা লৈবাক অমনা অমদা শেন থাদবা য়াওনা অপুনবা মরী অমা থম্নবা হায়না নাকল অনিনা য়ানখি।
ক্বাতরনা শেন থাদরক্নবা ভারতকী ইনর্জি সেক্তরগী অকক্নবা প্রোজেকশিং মশক খঙদোক্নবা ক্বাতর পেত্রোলিয়মগী ভাইস-প্রসিদেন্ত অমসুং পেত্রোলিয়ম মিনিস্ত্রিগী সেনিয়র ওফিসার অমনা মহুৎশীনবা ইনর্জিগী তাক্স ফোর্স অমা লিংখৎপা হায়না মিনিস্তর অনিনা য়ানখি।

Ministry of Petroleum & Natural Gas
Petroleum Minister Shri Dharmendra Pradhan and Qatar Energy Minister Agree to Set Up a Task Force on Energy
11 DEC 2020 7:01PM by PIB Delhi
Minister of Petroleum and Natural Gas and Steel Shri Dharmendra Pradhan today held a telecall with HE Saad Sherida Al-Kaabi, Qatar’s Minister of State for Energy Affairs and President & CEO Qatar Petroleum on promoting Qatari investments in the entire energy value chain in India. This was a follow-up to Hon’ble Prime Minister Shri Narendra Modi’s discussion with Amir of Qatar His Highness Sheikh Tamin bin Hamad Al-Thani on 8 Dec.
Minister Pradhan reiterated Qatar’s role as a reliable supplier of LNG and LPG. Both sides agreed to further strengthen cooperation in the energy sector and move beyond the buyer-seller relationship to a comprehensive one, including two-way investments.
Both the Ministers have agreed to set up a Task Force on Energy, represented by Vice-President of Qatar Petroleum and a senior officer from Petroleum Ministry to identify specific projects in India’s energy sector for Qatari investments.