ঙাকশেল মন্ত্রালয়
দি.আর.দি.ওনা সম্বীধান নুমিৎ পাংথোকখ্রে
26 NOV 2020 7:03PM by PIB Imphal
সম্বীধান চৎনবা হৌখিবা ৭০সুবা কুমওন থৌরম পাংথোকপা ওইনা ঙসি দিফেন্স রিছর্স এন্দ দিবলপমেন্ত ওর্গনাইজেসন(দি আর দি ও)না সম্বীধান নুমিৎ পাংথোকখ্রে। থৌরম অদুগী মরুওইবা শরুক দি.আর.দি.ওগী স্তাফশিংনা প্রিয়েম্বল পাথোকপনা ওইখি। থৌরম অসিগী শরুক অমা ওইনা দি.আর.দি.ওনা শীন্দুনা ৱেবিনার অমা পাংথোকখি।
থৌরম অদুদা চীফ গেস্ত ওইখিবা রাক্ষ রাজ্য মন্ত্রী শ্রী শ্রীপাদ নাইক ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা ৱেবিনার শরুক য়াখি অমসুং “ভারত সম্বীধানগী গুনশিং অমসুং অচুম্বা ৱাখল্লোনশিং” হায়বা হিরমদা ৱা ঙাংখি। সম্বীধান শেম্লম্বশিংগী কৎথোকপা অদু নিংশিংলদুনা মহাক্না হায়খি সম্বীধান অসি থিওরিগী ৱাখল্লোন অমা ওইবা খক নত্তনা, মসি লৈবাক অসিগী মফম খুদিংমক্তা লনাই মীওইশিংগী পুন্সিদা মরুওইবা অমা ওইগদবনি। সম্বীধান্না লৈবাক অসিগী মীয়ামগা পুন্না চৎমিন্নবা দরকার ওই।
ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা দি.আর.দি.ওগী দি.জিশিং, দিরেক্তরশিং, সেনিয়র সাইন্তিস্তশিং অমসুং অতোপ্পা সেনিয়র ওফিসিএলশিং ৱেবিনার শরুক য়াখি।

Ministry of Defence
DRDO Celebrates Constitution Day
26 NOV 2020 7:03PM by PIB Delhi
Defence Research and Development Organisation (DRDO) celebrated Constitution Day today to commemorate the
70th anniversary of the adoption of the constitution. The most important part of the celebration was the reading of Preamble to the Constitution by the DRDO fraternity. A webinar was organized by DRDO to mark the occasion.
Raksha Rajya Mantri, Shri Shripad Naik, Chief Guest for the occasion, joined the webinar through video conferencing and delivered a talk on “Constitutional Values and Fundamental Principles of Indian Constitution”. In his address, he recalled the contribution of the founding fathers of the Constitution and said that the Constitution is not only a theoretical idea, it must be made important to the lives of individuals in every part of the country. He further added that the Constitution needs to interfaced with the citizens of the country.
Many DRDO DGs, Directors, Senior Scientists and other senior officials joined the webinar through Video Conferencing.