ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন আর্মীনা মখোয়গী সেকুলর ওইবা ক্রিদেন্সিয়েলশিং অসিগীদমক চাউথোকচৈ
01 OCT 2020 6:48PM by PIB Imphal
হৌখিবা নুমিৎ খরনি অসিদা, ইন্দিয়ন আর্মীগী মায়োক্তা অমসুং মরু ওইনা দিপার্তমেন্ত ওফ মিলিতরী এফিয়র্স (দি.এম.এ.)কী সিনিয়র ওফিসর লেপ্তেনেন্ত জেনরেল তরনজিত সিংগী মায়োক্তা স্তেত অমনা স্পোনসর তৌবা সোসিয়েল মীদিয়াদা অরানবা পাউ শন্দোক্তুনা য়াম্না য়েংথিনীংঙাই ওইবা কেম্পেন অমা পাকিস্তান্না চৎথরি। লৈবাক অসিদা তত্তনা ধর্মগী মীংদা পেন্নদবা লৈহন্দুনা, ইরাং শাগৎপা ঙম্লকতবদগী, পাকিস্তান্না, ইন্দিয়ন আর্মীগী মরক্তা তোখায়-তোখায় তাহন্নবা কন্না হোৎনরক্লি।
ইন্দিয়ন আর্মীনা ইন্সতিত্যুশন অসিবু চেন্থহন্নবা অদুগুম্বা অরানবা পাউশিং অদু থওইনা লৌশিন্দে।
ইন্দিয়ন আর্মী অসি সেক্যুলর ওইবা ওর্গানাইজেশন অমনি অমসুং ওফিসর অমসুং লান্মী পুম্নমক্না লৈবাক অসিবু মখোয়গী ধর্ম, জাতি, লাইনিং-লাইশোনগী নত্রগা নুপা-নুপী খায়দনা য়াম্না চাউথোক্না লৈবাক অসিগী সেবা তৌরি।।

Ministry of Defence
Indian Army is Proud of its Secular Credentials
01 OCT 2020 6:48PM by PIB Delhi
Over the past few days, a state sponsored malicious social media disinformation campaign has been run by Pakistan against the Indian Army and in particular against Lt Gen Taranjit Singh, a senior officer posted in the Department of Military Affairs (DMA). Having failed consistently to incite religion-based disaffection within the country, Pakistan, in a desperate attempt, is now trying to create a divide within the Indian Army.
The Indian Army categorically rejects such malicious attempts to defame the institution.
The Indian Army is a secular organisation and all officers and soldiers serve the Nation with pride irrespective of their religion, caste, creed or gender.