শেল-থুম মন্ত্রালয়
২০১৯-২০২০গী ওইনা প্রদক্তিবিতী লিঙ্ক বোনস অমসুং নন-প্রদক্তিবিতী লিঙ্ক বোনসতা মন্ত্রী মন্দলনা অয়াবা পীখ্রে
21 OCT 2020 3:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা ফমখিবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী মন্দলগী মীফম্না রেলৱেজ, পোস্ত, দিফেন্স, ই.পি.এফ.ও., ই.এস.আই.সি. অসিগুম্বা কম্মর্সিএল ইস্তাব্লিশমেন্তশিংগী নন-গেজেতেদ কর্মচারী লাখ ১৬.৯৭তা চহি ২০১৯-২০২০গী ওইনা প্রদক্তিবিতী লিঙ্ক বোনস (পি.এল.বি.) পীরগনি অমসুং ফাইনান্সিএল ইম্প্লিকেসন্না লুপা করোর ২,৭৯১ ওইগনি।
নন-পি.এল.বি. নত্ত্রগা এদ-হোক বোনস অসি কেন্দ্র সরকারগী নন-গেজেতেদ কর্মচারীশিংদা পী। কর্মচারী লাখ ১৩.৭০না কান্নবা ফংগনি অমসুং হায়রিবা অসিগী ফাইনান্সিএল ইম্প্লিকেসন্না লুপা করোর ৯৪৬ ওইগনি।
লাওথোকখিবা বোনস অসিনা পুন্না কর্মচারী লাখ ৩০.৬৭দা কান্নবা ফংহল্লগনি অমসুং অপুনবা ফাইনান্সিএল ইম্প্লিকেসন্না লুপা করোর ৩,৭৩৭ ওইগনি।
মমাংগী চহিশিংদা নন-গেজেতেদ কর্মচারীশিংগী পর্ফোর্মেন্সকী বোনস অসি মহৌশানা দুর্গা পুজা/দশেরা পন্থাগী মমাংদা পীরম্মি। সরকারনা মখোয়গী নন-গেজেতেদ কর্মচারীশিংগী প্রদক্তিবিতী লিঙ্ক বোনস (পি.এল.বি.) অমসুং এদ-হোক বোনস লাওথোকখিবা অসি অথুবদা কাইথরগনি।