Ministry of Defence
Chief of Army Staff Visits Ambala Cantonment
19 OCT 2020 8:53PM by PIB Delhi
Ambala: October 19, 2020 The Chief of the Army Staff General Manoj Mukund Naravane visited Ambala Cantonment on 19 October 2020 to review the security and operational preparedness of Kharga Corps.
The COAS was briefed by the General Officer Commanding, Lieutenant General SS Mahal and later interacted with formation Commanders. He commended the formation for high level of operational preparedness and appreciated the protection measures taken by the formation and units in the fight against COVID-19. He exhorted all ranks to continue working with zeal and be prepared for any future operational challenges. The Chief of Army Staff also visited Ambala Air Force Base and lauded the synergy amongst the forces.
AA,BSC,KR

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
চীফ ওফ আর্মী স্তাফ অম্বালা কেন্তোনমেন্ততা চৎখি
19 OCT 2020 8:53PM by PIB Imphal
অম্বালা: ওক্তোবর ১৯, ২০২০, চীফ ওফ আর্মী স্তাফ, জেনরেল মনোজ মুকুন্দ নরাৱনেনা খার্গা কোর্পসকী সেক্যুরিতী অমসুং ওপরেশনেল প্রিপেয়র্দনেস অদু য়েংশিন্নবা, ২০২০গী ওক্তোবর ১৯দা অম্বালা কেন্তোনমেনন্ততা লাকখি।
জেনরেল ওফিসর কমান্দিং, লেপ্তনেন্ত জেনরেল, এস.এস. মহলনা সি.ও.এ.এস.তা শমলপ্না মসিগী মতাংদা হায়খি অমসুং মতুংদা ফোর্মেশন কমান্দরশিংগা ৱারী-ৱাতাই শানখি মহাক্না ফোর্মেশন অসিবু অৱাংবা থাক্কী ওপরেশনেল প্রিপেয়র্দনেস লৈবগীদমক্তা থাগৎখি অমসুং ফোর্মেশন অমসুং য়ুনিৎশিং অসিনা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লৌখৎখিবা ঙাকথোক্নবগী পাম্বৈশিং অদুবুসু মশক খঙবীখি। মহাক্না রেঙ্ক পুম্নমক্তা থৱাই য়াওনা লাপ্তনা হোৎনগদবনি হায়না পুক্নিং থৌগৎখি অমসুং তুংদা লাক্কদবা ওপরেশনগী ওইবা শিংনবশিং অদুগীদমক্তা শেম-শাদুনা লৈনবসু হায়খি। চীফ ওসফ আর্মী স্তাফনা আম্বালা এয়র ফোর্স বেসসু চৎলমখি অমসুং ফোর্সশিং অসিগী মরক্তা লৈরিবা থবক তৌমীন্নবগী মরী অদুবুসু থাগৎলমখি।