পাৱর মন্ত্রালয়
পৱারগ্রীদনা ভারত লৈঙাক্কী পৱার মন্ত্রালয়গা ২০২০-২১গী পান্দমশিং য়াওবা এম.ও.য়ু. খুৎয়েক পীনখ্রে
এম.ও.য়ু. অদুদা শেনথুমগী, ফিজিকেল অমসুং প্রোজেক্ত পায়খৎপনচিংবা তোঙান তোঙানবা পেরামিতরশিংগা মরী লৈনবা পান্দমশিং য়াওরি
30 SEP 2020 6:48PM by PIB Imphal
পৱার গ্রীদ কোর্পোরেসন ওফ ইন্দিয়া লিমিতেদ (পৱারগ্রীদ)না সেপ্তেম্বর ২৯, ২০২০দা ভারত লৈঙাক্কী পৱার মন্ত্রালয়গা মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং (এম.ও.য়ু.) অমা খুৎয়েক পীনখ্রে‍। এম.ও.য়ু. অদু এম.ও.পি. অমসুং পৱারগ্রীদকী মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনা শরুক য়াদুনা ভারত লৈঙাক্কী সেক্রেতরী (পৱার) শ্রী সঞ্জিব নন্দন সহাই অমসুং পৱারগ্রীদকী চেয়রমেন অমদি মেনেজিং দাইরেক্তর শ্রী কে. স্রীকান্তনা খুৎয়েক পীনখি‍।
এম.ও.য়ু. অদুদা শেনবা চহী ২০২০-২১ মনুংদা পৱারগ্রীদনা ফংগদবা শেনথুম, ফিজিকেল, প্রোজেক্ত পায়খৎপনচিংবা তোঙান তোঙানবা পেরামিতরশিংগা মরী লৈনবা পান্দমশিং য়াওরি‍।
মহারত্ন কম্পেনী অমা ওইরিবা অমদি লৈবাকসিগী সেন্ত্রেল ত্রান্সমিসন য়ুতিলিতী ওইরিবা পৱারগ্রীদনা অহানবা এম.ও.য়ু. শেনবা চহী ১৯৯৩-৯৪দা খুৎয়েক পীনখিবা মতুংদগী হৌজিকফাওবদা এম.ও.য়ু.গী মখাদা খ্বাইদগী ৱাংবা রেতিং চাং মান্ননা ফংদুনা লাক্লি‍। মার্চ ৩১, ২০২০ ফাওবদা কম্পেনী অসিনা ১৬৩,২৮২ সি.কে.এম. হেনবগী ত্রান্সমিসন লাইন, ৪,০৯,৮৯৯ এম.ভি.এ. হেনবগী ত্রান্সফোর্মেসন কেপাসিতী লৈবা ই.ঐচ.ভি. সব-স্তেসন ২৪৮ লৈদুনা চলাইরি‍।

Ministry of Power
POWERGRID signs MoU with Ministry of Power, Govt. of India detailing targets for year 2020-21
The MoU includes targets related to various parameters such as Financial, Physical, Project execution
30 SEP 2020 6:48PM by PIB Delhi
Power Grid Corporation of India Ltd. (POWERGRID) has signed Memorandum of Understanding (MoU) with Ministry of Power, Govt. of India on September 29, 2020. The MoU has been signed by Shri Sanjiv Nandan Sahai , Secretary (Power), Government of India and Shri K. Sreekant, Chairman & Managing Director, POWERGRID in the presence of senior officials from MOP and POWERGRID.
The MoU includes targets related to various parameters such as Financial, Physical, Project execution, etc. to be achieved by POWERGRID during the FY 2020-21.
POWERGRID, a Maharatna Company and the Central Transmission Utility (CTU) of the country, has been consistently receiving highest rating under MoU since signing of the first MoU for FY 1993-94. As on March 31, 2020, the company owns & operates over 163,282 ckm of transmission lines, 248 EHV sub-stations with transformation capacity of more than 4,09,899 MVA.