য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
সি.এ.পি.এফ.শিংদা কোবিদ-১৯ কেস
15 SEP 2020 6:03PM by PIB Imphal
তাং ১০.০৯.২০২০ ফাওবদা সি.এ.পি.এফ.শিংগী ওইবা কোবিদ-১৯ পোজিতিব কেস অমসুং কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিং মখাদা পীরিঃ-
ফোর্সকী মমিং
অপুনবা পোজিতিব কেস
লৈখিদ্রবা মশীং
বি.এস.এফ.
৮০৮৩
২৩
সি.আর.পি.এফ.
৮২৭০
৩৫
সি.আই.এস.এফ.
১৩১২
২৪
আই.তি.বি.পি.
৩০৬৭
৭
এস.এস.বি.
২৮৬৯
৬
এন.এস.জি.
২১২
০
এ.আর.শিং
১৬০৫
৫
অপুনবা
২৫৪১৮
১০০
সি.এ.পি.এফ. পার্সনেল অমা লৈতবা মতমদা ফংবা খুদোংচাবশিংগী মথক্তা, সি.এ.পি.এফ. পার্সনেল অমা কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা থবক্তা কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা লৈতবা মতমদা "ভারত কে ভীর" ফন্দগী মখাদা মহাক্কী হেক হকথেংনবা মরীদা মীওইদা লুপা লাখ ১৫ পীনবা ৱারেপ অমা লৌখ্রে।
হায়রিবসি য়ুম্লৈ কৈরৈগী রাজ্যগী মন্ত্রী শ্রী নিত্যানন্দ রাইনা লোক সভাদা ঙসি অইবা পাউখুম ওইনা পীখি।

Ministry of Home Affairs
Covid-19 Cases in CAPFs
15 SEP 2020 6:03PM by PIB Delhi
CAPF wise details of Covid-19 positive cases and deaths due to Covid-19 as on 10.09.2020 is given below:-
Name of the Force
Total positive cases
No of deaths
BSF
8083
23
CRPF
8270
35
CISF
1312
24
ITBP
3067
7
SSB
2869
6
NSG
212
0
ARs
1605
5
Total
25418
100
In addition to normal benefits available to a CAPF personnel on death, it has been decided to provide Rs. 15 lakh to Next of Kins through “Bharat Ke Veer” Funds, in case CAPF personnel dies due to Covid-19 infection contracted while deployed on Covid-19 related duties.
This was stated by the Minister of State for Home Affairs, Shri Nityanand Rai in a written reply to question in the Lok Sabha today.