প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাইলৈ চিআইএছএফৰ ৫০ সংখ্যক প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত উপস্থিত থাকিব প্ৰধানমন্ত্ৰী
09 MAR 2019 4:57PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ১০ মাৰ্চত গাজিয়াবাদত কেন্দ্ৰীয় ঔদ্যোগিক সুৰক্ষা বাহিনী(চিআইএছএফ)ৰ ৫০সংখ্যক প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত উপস্থিত থাকিব৷
গাজিয়াবাদৰ ইন্দিৰাপুৰমস্থিত পঞ্চম বেটেলিয়নত আয়োজিত অনুষ্ঠানত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে চিআইএছএফৰ পেৰেড পৰিদৰ্শন কৰিব৷ তেওঁ আৰক্ষী আৰু অগ্নি নিৰ্বাপক বাহিনীৰ বিষয়া আৰু জোৱানক অনবদ্য সেৱা আৰু সাহসৰ বাবে পদক প্ৰদান কৰিব৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্বহীদ স্মাৰকত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি অৰ্পন কৰিব৷ ইয়াৰ পাছতে তেওঁ চিআইএছএফ জোৱানসকলক সম্বোধন কৰিব৷

Prime Minister's Office
PM to attend the 50th Raising Day Ceremony of CISF tomorrow
09 MAR 2019 4:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, will attend the 50th Raising Day ceremony of Central Industrial Security Forces(CISF), at Ghaziabad, on March 10, 2019.
In an event organized at the 5th Battalion Camp at Indirapuram in Ghaziabad, the Prime Minister will review the parade of the Central Industrial Security Forces. He will present the Police and Fire Service Medals for distinguished and meritorious services.
The Prime Minister will lay wreath at the Martyr’s Memorial. He will later address the CISF personnel.