প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশ্ব ধৰিত্ৰী দিৱসত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক সুন্দৰ পৃথিৱী গঢ়াৰ সংকল্পক পুনৰ দোহাৰে
22 APR 2018 9:53AM by PIB Guwahati
‘বিশ্ব ধৰিত্ৰী দিৱসত আহক আমি সকলোৱে আমাৰ ভৱিষ্যত প্ৰজন্মৰ সুৰক্ষাৰ বাবে এখন সুন্দৰ পৃথিৱী গঢ়াৰ সংকল্পক পুনৰ এবাৰ দৃঢ় কৰো৷ জলবায়ু পৰিৱৰ্তনৰ কুপ্ৰভাৱ হ্ৰাস কৰিবলৈ আমি সকলোৱে ঐক্যবদ্ধভাৱে কাম কৰো আহক৷ এয়া আমাৰ প্ৰিয় ধৰিত্ৰী আইৰ বাবে এক মহান শ্ৰদ্ধাঞ্জলি হ’ব৷ প্ৰকৃতিৰ সৈতে সদ্ভাৱনাৰ বাৰ্তা বিলাই থকা আৰু বহনক্ষম নিশ্চিত কৰা দেশৰ ব্যক্তি আৰু সংস্থাৰ মই শলাগ ল’ব বিচাৰো৷’—প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়৷

Prime Minister's Office
On EarthDay, PM reaffirms commitment towards creating a better planet
22 APR 2018 9:53AM by PIB Delhi
‘’On EarthDay, let us reaffirm our commitment towards creating a better planet for our future generations. Let us work together to mitigate the menace of climate change. This would be a great tribute to our beloved Mother Earth.
I compliment all those individuals and organisations who are working towards promoting harmony with nature and ensuring sustainable development’’,the Prime Minister said.