প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ওমান ভ্ৰমণৰ সময়ত স্বাক্ষৰিত হোৱা বুজাবুজিৰ চূক্তিসমূহ (১১ ফেব্ৰুৱাৰী, ২০১৮)
12 FEB 2018 11:52AM by PIB Guwahati
ক্ৰমিক নং
বুজাবুজিৰ চূক্তিসমূহ
১
অসামৰিক আৰু বাণিজ্যিক বিষয়ত আইনী আৰু ন্যায়িক সহযোগিতাৰ চূক্তি
২
ৰাজনৈতিক, বিশেষ সেৱা আৰু আনুষ্ঠানিক পাছপোৰ্টৰ ক্ষেত্ৰত পাৰস্পৰিক ভিছা ৰেহাইৰ বাবে বুজাবুজিৰ চূক্তি
৩
স্বাস্থ্যক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বাবে বুজাবুজিৰ চূক্তি
৪
বৰ্হি-মহাকাশৰ শান্তিপূৰ্ণ ব্যৱহাৰৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বাবে বুজাবুজিৰ চূক্তি
৫
বৈদেশিক সেৱা প্ৰতিষ্ঠান, বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়, ভাৰত আৰু ওমান ডিপ্ল’মেটিক প্ৰতিষ্ঠানৰ মাজত সহযোগিতাৰ বাবে বুজাবুজিৰ চূক্তি
৬
ওমানৰ নেশ্যনেল ডিফেন্স কলেজ অৱ চুলটানেট আৰু সুৰক্ষা অধ্যয়ন আৰু বিশ্লেষণ প্ৰতিষ্ঠানৰ মাজত শৈক্ষিক আৰু গৱেষণাৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বাবে বুজাবুজিৰ চূক্তি
৭
ভাৰত আৰু ওমানৰ মাজত পৰ্যটনৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বাবে বুজাবুজিৰ চূক্তি
৮
সোনাবাহিনীৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বাবে বুজাবুজিৰ চূক্তি

Prime Minister's Office
List of Agreements/MoUs signed on the occasion of the visit of Prime Minister to Oman (February 11, 2018)
12 FEB 2018 11:52AM by PIB Delhi
S. No.
MoUs
1.
Agreement on Legal and Judicial Cooperation in Civil and Commercial matter
2.
Agreement on mutual visa exemption for holders of diplomatic, Special, service and official passports
3.
MoU on Cooperation in the field of health
4.
MoU on Cooperation in the peaceful uses of outer space.
5.
MoU on Cooperation between Foreign Service Institute, Ministry of External Affairs, India and Oman Diplomatic Institute.
6.
MoU on Academic and Scholarly cooperation sectors between National Defence College Sultanate of Oman and the Institute for Defence Studies and the Analyses.
7.
MoU in the field of Tourism cooperation between India and Oman.
8.
Annexure to the MoU on Military Cooperation.