প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
১৯বছৰ অনুৰ্ধ বিশ্বকাপত খিতাপ জয় কৰা ভাৰতীয় যুৱ দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
03 FEB 2018 4:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ১৯বছৰ অনুৰ্ধ বিশ্বকাপত খিতাপ জয় কৰা ভাৰতীয় যুৱ ক্ৰিকেটাৰসকলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
“আমাৰ যুৱ ক্ৰিকেটাৰসকলৰ চমকপ্ৰদ প্ৰদৰ্শনত মই অত্যন্ত ৰোমাঞ্চিত হৈ পৰিছো৷ ১৯ বছৰ অনুৰ্ধ বিশ্বকাপত চেম্পিয়ন হোৱাৰ বাবে তেওঁলোকক মই অভিনন্দন জনাইছো৷ এই জয়ে প্ৰতিগৰাকী ভাৰতীয়ক গৌৰৱান্বিত কৰিছে৷”—প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়৷

Prime Minister's Office
PM congratulates team India on winning the Under-19 World Cup
03 FEB 2018 4:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the young cricketers of team India on winning the Under-19 World Cup.
“Absolutely thrilled by the stupendous achievement of our young cricketers. Congratulations to them on winning the Under-19 World Cup. This triumph makes every Indian extremely proud”, the Prime Minister said.