Ministry of Commerce & Industry
Combined Index of Eight Core Industries increases by 6.3% in May 2024; Production of Electricity, Coal, Steel, Natural Gas record positive growth
28 JUN 2024 5:00PM by PIB Delhi
The combined Index of Eight Core Industries (ICI) increased by 6.3per cent (provisional) in May, 2024 as compared to the Index in May, 2023. The production of Electricity, Coal, Steel, Natural Gas and Refinery Products recorded positive growth in May 2024. The details of annual indices, monthly indices and growth rates are provided at Annex I andAnnex II.
The ICI measures the combined and individual performance of production of eight core industries viz. Cement, Coal, Crude Oil, Electricity, Fertilizers, Natural Gas, Refinery Products and Steel.The Eight Core Industries comprise 40.27 percent of the weight of items included in the Index of Industrial Production (IIP).
The final growth rate of Index of Eight Core Industries for February 2024stands at 7.1 per cent. The cumulativegrowth rate of ICI during April to May, 2024-25 was 6.5per cent (provisional) as compared to the corresponding period of lastyear.
The summary of the Index of Eight Core Industries is given below:
Cement - Cement production (weight: 5.37 per cent) declined by 0.8 per cent in May, 2024 over May, 2023. Its cumulative index declined by 0.6 per cent during April to May, 2024-25 over corresponding period of the previous year.
Coal - Coal production (weight: 10.33 per cent) increased by 10.2 per cent in May, 2024 over May, 2023. Its cumulative index increased by 8.9 per cent during April to May, 2024-25 over corresponding period of the previous year.
Crude Oil - Crude Oil production (weight: 8.98 per cent) declined by 1.1 per cent in May, 2024 over May, 2023. Its cumulative index increased by 0.2 per cent during April-May, 2024-25 over corresponding period of the previous year.
Electricity - Electricity generation (weight: 19.85 per cent) increased by 12.8 per cent in May, 2024 over May, 2023. Its cumulative index increased by 11.6 per cent during April to May, 2024-25 over corresponding period of the previous year.
Fertilizers - Fertilizer production (weight: 2.63 per cent) declined by 1.7 per cent in May, 2024 over May, 2023. Its cumulative index declined by 1.2 per cent during April to May, 2024-25 over corresponding period of the previous year.
Natural Gas - Natural Gas production (weight: 6.88 per cent) increased by 7.5 per cent in May, 2024 over May, 2023. Its cumulative index increased by 8.0 per cent during April to May, 2024-25 over corresponding period of the previous year.
Petroleum Refinery Products - Petroleum Refinery production (weight: 28.04 per cent) increased by 0.5 per cent in May, 2024 over May, 2023. Its cumulative index increased by 2.2 per cent during April to May, 2024-25 over corresponding period of the previous year.
Steel - Steel production (weight: 17.92 per cent) increased by 7.6 per cent in May, 2024 over May, 2023. Its cumulative index increased by 8.2 per cent during April to May, 2024-25 over corresponding period of the previous year.
Note 1: Data forMarch, 2024, April, 2024and May, 2024 are provisional. Index numbers of Core Industries are revised/finalized as per updated data from source agencies.
Note 2: Since April 2014, Electricity generation data from Renewable sources are also included.
Note 3: The industry-wise weights indicated above are individual industry weights derived from IIP and blown up on pro rata basis to a combined weight of ICI equal to 100.
Note 4: Since March 2019, a new steel product called Hot Rolled Pickled and Oiled (HRPO) under the item ‘Cold Rolled (CR) coils’ within the production of finished steel has also been included.
Note 5: Release of the index for June, 2024 will be on Wednesday31stJuly, 2024.
Annex I
Performance of Eight Core Industries
Yearly Index & Growth Rate
Base Year: 2011-12=100
Index
Sector
Coal
Crude Oil
Natural Gas
Refinery Products
Fertilizers
Steel
Cement
Electricity
Overall Index
Weight
10.33
8.98
6.88
28.04
2.63
17.92
5.37
19.85
100.00
2012-13
103.2
99.4
85.6
107.2
96.7
107.9
107.5
104.0
103.8
2013-14
104.2
99.2
74.5
108.6
98.1
115.8
111.5
110.3
106.5
2014-15
112.6
98.4
70.5
108.8
99.4
121.7
118.1
126.6
111.7
2015-16
118.0
97.0
67.2
114.1
106.4
120.2
123.5
133.8
115.1
2016-17
121.8
94.5
66.5
119.7
106.6
133.1
122.0
141.6
120.5
2017-18
124.9
93.7
68.4
125.2
106.6
140.5
129.7
149.2
125.7
2018-19
134.1
89.8
69.0
129.1
107.0
147.7
147.0
156.9
131.2
2019-20
133.6
84.5
65.1
129.4
109.8
152.6
145.7
158.4
131.6
2020-21
131.1
80.1
59.8
114.9
111.6
139.4
130.0
157.6
123.2
2021-22
142.3
77.9
71.3
125.1
112.4
163.0
156.9
170.1
136.1
2022-23
163.5
76.6
72.4
131.2
125.1
178.1
170.6
185.2
146.7
2023-24*
182.7
77.1
76.8
135.9
129.8
200.3
185.7
198.3
157.8
Apr-May 2023-24
164.4
76.9
71.1
136.9
128.5
191.9
191.9
197.0
154.3
Apr-May 2024-25*
179.0
77.1
76.8
139.9
126.9
207.6
190.7
219.7
164.3
*Provisional
Growth Rates (on Y-o-Y basis in per cent)
Sector
Coal
Crude Oil
Natural Gas
Refinery Products
Fertilizers
Steel
Cement
Electricity
Overall Growth
Weight
10.33
8.98
6.88
28.04
2.63
17.92
5.37
19.85
100.00
2012-13
3.2
-0.6
-14.4
7.2
-3.3
7.9
7.5
4.0
3.8
2013-14
1.0
-0.2
-12.9
1.4
1.5
7.3
3.7
6.1
2.6
2014-15
8.0
-0.9
-5.3
0.2
1.3
5.1
5.9
14.8
4.9
2015-16
4.8
-1.4
-4.7
4.9
7.0
-1.3
4.6
5.7
3.0
2016-17
3.2
-2.5
-1.0
4.9
0.2
10.7
-1.2
5.8
4.8
2017-18
2.6
-0.9
2.9
4.6
0.03
5.6
6.3
5.3
4.3
2018-19
7.4
-4.1
0.8
3.1
0.3
5.1
13.3
5.2
4.4
2019-20
-0.4
-5.9
-5.6
0.2
2.7
3.4
-0.9
0.9
0.4
2020-21
-1.9
-5.2
-8.2
-11.2
1.7
-8.7
-10.8
-0.5
-6.4
2021-22
8.5
-2.6
19.2
8.9
0.7
16.9
20.8
8.0
10.4
2022-23
14.8
-1.7
1.6
4.8
11.3
9.3
8.7
8.9
7.8
2023-24*
11.8
0.6
6.1
3.6
3.7
12.4
8.9
7.1
7.6
Apr-May 2023-24
8.2
-2.7
-1.6
0.7
15.7
14.2
14.1
-0.1
4.9
Apr-May 2024-25*
8.9
0.2
8.0
2.2
-1.2
8.2
-0.6
11.6
6.5
*Provisional.
Y-o-Y is calculated over the corresponding financial year of previous year
Annex II
Performance of Eight Core Industries
Monthly Index & Growth Rate
Base Year: 2011-12=100
Index
Sector
Coal
Crude Oil
Natural Gas
Refinery Products
Fertilizers
Steel
Cement
Electricity
Overall Index
Weight
10.33
8.98
6.88
28.04
2.63
17.92
5.37
19.85
100.00
May-23
167.6
78.8
73.2
141.1
138.2
192.5
191.8
201.6
157.4
Jun-23
162.4
76.4
73.4
136.2
130.8
191.9
195.0
205.2
155.9
Jul-23
152.6
78.9
79.0
134.4
131.8
191.7
166.1
204.0
153.2
Aug-23
150.3
78.4
80.3
135.4
133.3
198.4
182.0
220.5
158.6
Sep-23
147.9
74.9
76.8
126.8
132.3
198.4
166.2
205.9
151.7
Oct-23
172.6
78.4
80.3
128.8
136.4
201.4
181.5
203.8
156.4
Nov-23
185.7
75.5
77.2
134.5
133.5
192.6
156.5
176.3
150.4
Dec-23
204.3
77.4
79.5
145.0
137.5
206.7
191.9
181.6
161.2
Jan-24
219.6
78.8
79.3
135.9
135.0
217.8
192.2
197.2
165.4
Feb-24
212.1
73.5
74.5
132.5
113.3
202.9
194.3
187.2
157.7
Mar-24*
256.0
78.9
79.3
147.0
116.6
217.6
219.4
204.2
174.6
Apr-24*
173.3
76.3
74.8
137.9
117.8
208.0
191.1
212.0
161.3
May-24*
184.7
77.9
78.7
141.8
135.9
207.3
190.3
227.4
167.3
*Provisional
Growth Rates (on Y-o-Y basis in per cent)
Sector
Coal
Crude Oil
Natural Gas
Refinery Products
Fertilizers
Steel
Cement
Electricity
Overall Growth
Weight
10.33
8.98
6.88
28.04
2.63
17.92
5.37
19.85
100.00
May-23
7.2
-1.9
-0.3
2.8
9.7
12.0
15.9
0.8
5.2
Jun-23
9.8
-0.6
3.5
4.6
3.4
21.3
9.9
4.2
8.4
Jul-23
14.9
2.1
8.9
3.6
3.3
14.9
6.9
8.0
8.5
Aug-23
17.9
2.1
9.9
9.5
1.8
16.3
19.7
15.3
13.4
Sep-23
16.0
-0.4
6.6
5.5
4.2
14.8
4.7
9.9
9.4
Oct-23
18.4
1.3
9.9
4.2
5.3
13.6
17.0
20.3
12.7
Nov-23
10.9
-0.4
7.6
12.4
3.4
9.8
-4.8
5.7
7.9
Dec-23
10.8
-1.0
6.6
4.0
5.8
8.3
3.8
1.2
5.0
Jan-24
10.6
0.7
5.5
-4.3
-0.6
9.2
4.0
5.7
4.1
Feb-24
11.6
7.9
11.3
2.6
-9.5
9.4
7.8
7.6
7.1
Mar-24*
8.7
2.0
6.3
1.5
-1.3
6.4
10.6
8.6
6.0
Apr-24*
7.5
1.6
8.6
3.9
-0.8
8.8
-0.5
10.2
6.7
May-24*
10.2
-1.1
7.5
0.5
-1.7
7.6
-0.8
12.8
6.3
*Provisional.
Y-o-Y is calculated over the corresponding financial year of previous year

কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রালয়
কোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিংগী অপুনবা ইন্দেক্স মে ২০২৪ দা ৬.৩% হেনগৎখ্রে; মৈ, কোইলা, স্তীল, নেচরেল গ্যাস পুথোকপগী রেকোর্দ ফগৎলক্লি
28 JUN 2024 5:00PM by PIB Imphal
কোর নিপানগী ইন্দস্ত্রী (আই.সি.আই.)শিংগী অপুনবা ইন্দেক্স মে ২০২৪ দা মে ২০২৩ গা চাংদম্নবদা ৬.৩% দা হেনগৎখ্রে। মৈ, কোইলা, স্তীল, নেচরেল গ্যাস অমসুং রিফাইনরীগী পোত্থোকশিং পুথোকপগী রেকোর্দ মে ২০২৪ দা ফগৎলক্লি। চহিগী ইন্দাইস, থাগী ইন্দাইস অমসুং চাথোক্কী চাংগী অকুপ্পা মরোল এনেক্স I অমসুং এনেক্স II দা পীরি।
আই.সি.আই.না কোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিংত হায়বদি সিমেন্ত, কোইলা, ক্রুদ ওইল, মৈ, ফর্তিলাইজর, নেচরেল গ্যাস, রিফাইনরীগী পোত্থোক অমসুং স্তীলগী পোত্থোক পুথোকপগী মশা মশাগী অমসুং অপুনবা পার্ফোরমেন্স অদু ওল্লি। কোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিং অসিদা ইন্দেক্স ওব ইন্দস্ত্রিএল প্রদক্সন (আই.আই.পি.)দা য়াওবা পোৎলমগী অরুম্বগী চাদা ৪০.২৭না শেম্মি।
ফেব্রুৱারী ২০২৪দা লৈখিবা কোর নিপানগী ইন্দেক্সকী অরোইবা চাথোক্কী চাং অসি চাদা ৭.১ দা লৈখি। এপ্রিলদগী মে, ২০২৪-২৫ ফাওবদা লৈখিবা আই.সি.আই.গী চাথোক্কী চাং অসি মমাং চহিগী মতম অসিগা চাংদম্নবদা চাদা ৬.৫ (প্রোভিজনেল)নি।
কোর নিপানগী ইন্দস্ত্রী (আই.সি.আই.)শিংগী ইন্দেক্সকী ৱারোলশিং মখাদা পীরিঃ
সিমেন্ত – সিমেন্ত পুথোকপগী চাং (অরুম্বাঃ চাদা ৫.৩৭) অসি মে, ২০২৩ দগী মে ২০২৪ দনা চাদা ০.৮ তাখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগা চাংদম্নবদা এপ্রিলদগী মে ২০২৪-২৫ তা চাদা ০.৬ তা হন্থখি।
কোইলা- কোইলা পুথোকপগী চাং (অরুম্বাঃ চাদা ১০.৩৩) অসি মে, ২০২৩ দগী মে ২০২৪ দনা চাদা ১০.২ হেনগৎখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগা চাংদম্নবদা এপ্রিলদগী মে ২০২৪-২৫ তা চাদা ৮.৯ দা হেনগৎখি।
ক্রুদ ওইল- ক্রুদ ওইল পুথোকপগী চাং অসি (অরুম্বাঃ চাদা ৮.৯৮) অসি মে, ২০২৩ দগী মে ২০২৪ দনা চাদা ১.১ তাখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগা চাংদম্নবদা এপ্রিলদগী মে ২০২৪-২৫ তা চাদা ০.২ দা হেনগৎখি।
মৈ- মৈ শুংবগী চাং অসি (অরুম্বাঃ চাদা ১৯.৮৫) অসি মে, ২০২৩ দগী মে ২০২৪ দনা চাদা ১২.৮ হেনগৎখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগা চাংদম্নবদা এপ্রিলদগী মে ২০২৪-২৫ তা চাদা ১১.৬ হেনগৎখি।
ফর্তিলাইজর- ফর্তিলাইজর পুথোকপগী চাং অসি (অরুম্বাঃ চাদা ২.৬৩) অসি মে, ২০২৩ দগী মে ২০২৪ দনা চাদা ১.৭ তাখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগা চাংদম্নবদা এপ্রিলদগী মে ২০২৪-২৫ তা চাদা ১.২ হন্থখি।
নেচরেল গ্যাস- নেচরেল গ্যাস পুথোকপগী চাং অসি (অরুম্বাঃ চাদা ৬.৮৮) অসি মে, ২০২৩ দগী মে ২০২৪ দনা চাদা ৭.৫ হেনগৎখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগা চাংদম্নবদা এপ্রিলদগী মে ২০২৪-২৫ তা চাদা ৮.০ হেনগৎখি।
পেত্রোলিয়ম রিফাইনরী পোত্থোক- পেত্রোলিয়ম রিফাইনরী পোত্থোক পুথোকপগী চাং অসি (অরুম্বাঃ চাদা ২৮.০৪) অসি মে, ২০২৩ দগী মে ২০২৪ দনা চাদা ০.৫ হেনগৎখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগা চাংদম্নবদা এপ্রিলদগী মে ২০২৪-২৫ তা চাদা ২.২ হেনগৎখি।
স্তীল- স্তীল পুথোকপা (অরুম্বাঃ চাদা ৫.৩৭) অসি মে, ২০২৩ দগী মে ২০২৪ দনা চাদা ৭.৬ হেনগৎখি। মসিগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগা চাংদম্নবদা এপ্রিলদগী মে ২০২৪-২৫ তা চাদা ৮.২ হেনগৎখি।
নোত ১: মার্চ ২০২৪, এপ্রিল ২০২৪ অমসুং মে ২০২৪ গী দেতাশিংদি মরক্কী ওইগনি। কোর ইন্দস্ত্রীশিংগী ইন্দেক্স অসি সোর্স এজেন্সীশিংদগী লাকপা অপদেত ওইরবা দেতাগী মতুং ইন্না রিভাইস/ফাইনেলাইজ তৌই।
নোত ২: এপ্রিল ২০১৪ দগী হৌনা রিন্যুএবল সোর্সশিংদগী লাকপা মৈ পুথোকপগী দেতা অদু হাপ্লে।
নোত ৩: মথক্তা পীরিবা ইন্দস্ত্রীশিংগী ওইবা অরুম্বশিং অসি আই.আই.পি.দগী লাকপা ইন্দিভিজ্বেল ইন্দস্ত্রীগী অরুম্বনি অমসুং প্রো রাতাদা য়াই.সি.আই. গী অরুম্বা ১০০ গা মাননা ব্লোন অপ তৌই।
নোত ৪: মার্চ ২০১৯ দগী হৌদুনা অনৌবা স্তীলগী পোত্থোকশিং অসি হোত রোল্দ পিক্কল এন্দ ওইল্দ (ঐচ.আর.পি.ও.) হায়না 'কোল্দ রোল্দ (সি.আর) কোইলস'গী মখাদা পুথোকপা লোইরবা স্তীলশিংসু হাপ্লে।
নোত ৫: জুন ২০২৪গী ইন্দেক্স অসি ৩১ জুলাই, ২০২৪ দা থাদোক্কনি।
এনেক্স ১
কোর নিপাগী ইন্দস্ত্রীগী পার্ফোরমেন্স
চহিগী ইন্দেক্স অমসুং গ্রোথ রেত
বেজ য়রঃ ২০১১-১২=১০০
ইন্দেক্স
সেক্তর
কোইলা
ক্রুদ ওইল
নেচরেল গ্যাস
রিফাইনরীগী পোত্থোক
ফর্তিলাইজর
স্তীল
সিমেন্ত
মৈ
মপুং ওইবা ইন্দেক্স
অরুম্বা
১০.৩৩
৮.৯৮
৬.৮৮
২৮.০৪
২.৬৩
১৭.৯২
৫.৩৭
১৯.৮৫
১০০.০০
২০১২-১৩
১০৩.২
৯৯.৪
৮৫.৬
১০৭.২
৯৬.৭
১০৭.৯
১০৭.৫
১০৪.০
১০৩.৮
২০১৩-১৪
১০৪.২
৯৯.২
৭৪.৫
১০৮.৬
৯৮.১
১১৫.৮
১১১.৫
১১০.৩
১০৬.৫
২০১৪-১৫
১১২.৬
৯৮.৪
৭০.৫
১০৮.৮
৯৯.৪
১২১.৭
১১৮.১
১২৬.৬
১১১.৭
২০১৫-১৬
১১৮.০
৯৭.০
৬৭.২
১১৪.১
১০৬.৪
১২০.২
১২৩.৫
১৩৩.৮
১১৫.১
২০১৬-১৭
১২১.৮
৯৪.৫
৬৬.৫
১১৯.৭
১০৬.৬
১৩৩.১
১২২.০
১৪১.৬
১২০.৫
২০১৭-১৮
১২৪.৯
৯৩.৭
৬৮.৪
১২৫.২
১০৬.৬
১৪০.৫
১২৯.৭
১৪৯.২
১২৫.৭
২০১৮-১৯
১৩৪.১
৮৯.৮
৬৯.০
১২৯.১
১০৭.০
১৪৭.৭
১৪৭.০
১৫৬.৯
১৩১.২
২০১৯-২০
১৩৩.৬
৮৪.৫
৬৫.১
১২৯.৪
১০৯.৮
১৫২.৬
১৪৫.৭
১৫৮.৪
১৩১.৬
২০২০-২১
১৩১.১
৮০.১
৫৯.৮
১১৪.৯
১১১.৬
১৩৯.৪
১৩০.০
১৫৭.৬
১২৩.২
২০২১-২২
১৪২.৩
৭৭.৯
৭১.৩
১২৫.১
১১২.৪
১৬৩.০
১৫৬.৯
১৭০.১
১৩৬.১
২০২২-২৩
১৬৩.৫
৭৬.৬
৭২.৪
১৩১.২
১২৫.১
১৭৮.১
১৭০.৬
১৮৫.২
১৪৬.৭
২০২৩-২৪*
১৮২.৭
৭৭.১
৭৬.৮
১৩৫.৯
১২৯.৮
২০০.৩
১৮৫.৭
১৯৮.৩
১৫৭.৮
এপ্রিল-মে ২০২৩-২৪
১৬৪.৪
৭৬.৯
৭১.১
১৩৬.৯
১২৮.৫
১৯১.৯
১৯১.৯
১৯৭.০
১৫৪.৩
এপ্রিল-মে ২০২৪-২৫*
১৭৯.০
৭৭.১
৭৬.৮
১৩৯.৯
১২৬.৯
২০৭.৬
১৯০.৭
২১৯.৭
১৬৪.৩
*প্রোবিজনেল
গ্রোথ রেত (Y-o-Y বেসিস্তা চাদা)
সেক্তর
কোইলা
ক্রুদ ওইল
নেচরেল গ্যাস
রিফাইনরীগী পোত্থোক
ফর্তিলাইজর
স্তীল
সিমেন্ত
মৈ
মপুং ওইবা গ্রোথ
অরুম্বা
১০.৩৩
৮.৯৮
৬.৮৮
২৮.০৪
২.৬৩
১৭.৯২
৫.৩৭
১৯.৮৫
১০০.০০
২০১২-১৩
৩.২
-০.৬
-১৪.৪
৭.২
-৩.৩
৭.৯
৭.৫
৪.০
৩.৮
২০১৩-১৪
১.০
-০.২
-১২.৯
১.৪
১.৫
৭.৩
৩.৭
৬.১
২.৬
২০১৪-১৫
৮.০
-০.৯
-৫.৩
০.২
১.৩
৫.১
৫.৯
১৪.৮
৪.৯
২০১৫-১৬
৪.৮
-১.৪
-৪.৭
৪.৯
৭.০
-১.৩
৪.৬
৫.৭
৩.০
২০১৬-১৭
৩.২
-২.৫
-১.০
৪.৯
০.২
১০.৭
-১.২
৫.৮
৪.৮
২০১৭-১৮
২.৬
-০.৯
২.৯
৪.৬
০.০৩
৫.৬
৬.৩
৫.৩
৪.৩
২০১৮-১৯
৭.৪
-৪.১
০.৮
৩.১
০.৩
৫.১
১৩.৩
৫.২
৪.৪
২০১৯-২০
-০.৪
-৫.৯
-৫.৬
০.২
২.৭
৩.৪
-০.৯
০.৯
০.৪
২০২০-২১
-১.৯
-৫.২
-৮.২
-১১.২
১.৭
-৮.৭
-১০.৮
-০.৫
-৬.৪
২০২১-২২
৮.৫
-২.৬
১৯.২
৮.৯
০.৭
১৬.৯
২০.৮
৮.০
১০.৪
২০২২-২৩
১৪.৮
-১.৭
১.৬
৪.৮
১১.৩
৯.৩
৮.৭
৮.৯
৭.৮
২০২৩-২৪*
১১.৮
০.৬
৬.১
৩.৬
৩.৭
১২.৪
৮.৯
৭.১
৭.৬
এপ্রিল-মে ২০২৩-২৪
৮.২
-২.৭
-১.৬
০.৭
১৫.৭
১৪.২
১৪.১
-০.১
৪.৯
এপ্রিল-মে ২০২৪-২৫*
৮.৯
০.২
৮.০
২.২
-১.২
৮.২
-০.৬
১১.৬
৬.৫
*প্রোভিজনেল
Y-o-Y অসি মরী লৈনবা মমাং চহিগী শেনবা চহিদুগী মখা পোন্না হোৎলি
এনেক্স II
কোর নিপাগী ইন্দস্ত্রীগী পার্ফোরমেন্স
চহিগী ইন্দেক্স অমসুং গ্রোথ রেত
বেজ য়রঃ ২০১১-১২=১০০
ইন্দেক্স
সেক্তর
কোইলা
ক্রুদ ওইল
নেচরেল গ্যাস
রিফাইনরীগী পোত্থোক
ফর্তিলাইজর
স্তীল
সিমেন্ত
মৈ
মপুং ওইবা ইন্দেক্স
অরুম্বা
১০.৩৩
৮.৯৮
৬.৮৮
২৮.০৪
২.৬৩
১৭.৯২
৫.৩৭
১৯.৮৫
১০০.০০
মে-২৩
১৬৭.৬
৭৮.৮
৭৩.২
১৪১.১
১৩৮.২
১৯২.৫
১৯১.৮
২০১.৬
১৫৭.৪
জুন-২৩
১৬২.৪
৭৬.৪
৭৩.৪
১৩৬.২
১৩০.৮
১৯১.৯
১৯৫.০
২০৫.২
১৫৫.৯
জুলাই-২৩
১৫২.৬
৭৮.৯
৭৯.০
১৩৪.৪
১৩১.৮
১৯১.৭
১৬৬.১
২০৪.০
১৫৩.২
ওগস্ত-২৩
১৫০.৩
৭৮.৪
৮০.৩
১৩৫.৪
১৩৩.৩
১৯৮.৪
১৮২.০
২২০.৫
১৫৮.৬
সেপ্তেম্বর-২৩
১৪৭.৯
৭৪.৯
৭৬.৮
১২৬.৮
১৩২.৩
১৯৮.৪
১৬৬.২
২০৫.৯
১৫১.৭
ওক্তোবর-২৩
১৭২.৬
৭৮.৪
৮০.৩
১২৮.৮
১৩৬.৪
২০১.৪
১৮১.৫
২০৩.৮
১৫৬.৪
নবেম্বর-২৩
১৮৫.৭
৭৫.৫
৭৭.২
১৩৪.৫
১৩৩.৫
১৯২.৬
১৫৬.৫
১৭৬.৩
১৫০.৪
দিসেম্বর-২৩
২০৪.৩
৭৭.৪
৭৯.৫
১৪৫.০
১৩৭.৫
২০৬.৭
১৯১.৯
১৮১.৬
১৬১.২
জন-২৪
২১৯.৬
৭৮.৮
৭৯.৩
১৩৫.৯
১৩৫.০
২১৭.৮
১৯২.২
১৯৭.২
১৬৫.৪
ফেব-২৪
২১২.১
৭৩.৫
৭৪.৫
১৩২.৫
১১৩.৩
২০২.৯
১৯৪.৩
১৮৭.২
১৫৭.৭
মার্চ-২৪*
২৫৬.০
৭৮.৯
৭৯.৩
১৪৭.০
১১৬.৬
২১৭.৬
২১৯.৪
২০৪.২
১৭৪.৬
এপ্রিল-২৪*
১৭৩.৩
৭৬.৩
৭৪.৮
১৩৭.৯
১১৭.৮
২০৮.০
১৯১.১
২১২.০
১৬১.৩
মে-২৪*
১৮৪.৭
৭৭.৯
৭৮.৭
১৪১.৮
১৩৫.৯
২০৭.৩
১৯০.৩
২২৭.৪
১৬৭.৩
প্রোভিজনেল
গ্রোথ রেত (Y-o-Y বেসিস্তা চাদা)
সেক্তর
কোইলা
ক্রুদ ওইল
নেচরেল গ্যাস
রিফাইনরীগী পোত্থোক
ফর্তিলাইজর
স্তীল
সিমেন্ত
মৈ
মপুং ওইবা গ্রোথ
অরুম্বা
১০.৩৩
৮.৯৮
৬.৮৮
২৮.০৪
২.৬৩
১৭.৯২
৫.৩৭
১৯.৮৫
১০০.০০
মে-২৩
৭.২
-১.৯
-০.৩
২.৮
৯.৭
১২.০
১৫.৯
০.৮
৫.২
জুন-২৩
৯.৮
-০.৬
৩.৫
৪.৬
৩.৪
২১.৩
৯.৯
৪.২
৮.৪
জুলাই-২৩
১৪.৯
২.১
৮.৯
৩.৬
৩.৩
১৪.৯
৬.৯
৮.০
৮.৫
ওগস্ত-২৩
১৭.৯
২.১
৯.৯
৯.৫
১.৮
১৬.৩
১৯.৭
১৫.৩
১৩.৪
সেপ্তেম্বর-২৩
১৬.০
-০.৪
৬.৬
৫.৫
৪.২
১৪.৮
৪.৭
৯.৯
৯.৪
ওক্তোবর-২৩
১৮.৪
১.৩
৯.৯
৪.২
৫.৩
১৩.৬
১৭.০
২০.৩
১২.৭
নবেম্বর-২৩
১০.৯
-০.৪
৭.৬
১২.৪
৩.৪
৯.৮
-৪.৮
৫.৭
৭.৯
দিসেম্বর-২৩
১০.৮
-১.০
৬.৬
৪.০
৫.৮
৮.৩
৩.৮
১.২
৫.০
জন-২৪
১০.৬
০.৭
৫.৫
-৪.৩
-০.৬
৯.২
৪.০
৫.৭
৪.১
ফেব-২৪
১১.৬
৭.৯
১১.৩
২.৬
-৯.৫
৯.৪
৭.৮
৭.৬
৭.১
মার্চ-২৪*
৮.৭
২.০
৬.৩
১.৫
-১.৩
৬.৪
১০.৬
৮.৬
৬.০
এপ্রিল-২৪*
৭.৫
১.৬
৮.৬
৩.৯
-০.৮
৮.৮
-০.৫
১০.২
৬.৭
মে-২৪*
১০.২
-১.১
৭.৫
০.৫
-১.৭
৭.৬
-০.৮
১২.৮
৬.৩
*প্রোভিজনেল
Y-o-Y অসি মরী লৈনবা মমাং চহিগী শেনবা চহিদুগী মখা পোন্না হোৎলি