Prime Minister's Office
PM attends Conference of Chief Secretaries
29 DEC 2023 10:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended Conference of Chief Secretaries over the last two days.
The Prime Minister posted on X :
"Over the last two days, attended the Conference of Chief Secretaries. We had fruitful deliberations on a wide range of policy related issues and also discussed on means of ensuring better service delivery as well as ensuring good governance for all citizens."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী চীফ সেক্রেতরিশিংগী মীফম শরুক য়াখ্রে
29 DEC 2023 10:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌখিবা নুমিৎ নিনি চীফ সেক্রেতরিশিংগী মীফম শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হৌখিবা নুমিৎ নিনি চীফ সেক্রেতরিশিংগী মীফম শরুক য়াখ্রে। ঐখোয়না থৌশিলগা মরী লৈনবা হিরম কয়াদা খন্ন-নৈনখি অমসুং সরকারগী খুদোংচাবশিং মীয়ামদা নিংথিনা ফংহন্নবা অমসুং মীয়ামদা অফবা লৈঙাক-সাসন ফংহন্নবা পাম্বৈশিং খন্নখি”।