Ministry of Rural Development
People Employed under Mahatma Gandhi National Rural Employment Guarantee Scheme
25 JUL 2023 2:27PM by PIB Delhi
Mahatma Gandhi NREG Scheme is a demand driven Scheme and the registered households may apply for work as per the provision of the Scheme.
A total of 2.95 crore persons were registered up to financial year 2020-21 in the age group of 18-30 years which was increased to 3.06 crore persons up to financial year 2022-23 under Mahatma Gandhi NREGS.
This information was given by the Union Minister of State for Rural Development, Sadhvi Niranjan Jyoti in a written reply in Lok Sabha today.

খুঙ্গং চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
মহাত্মা গান্ধী নেসনেল রুরেল ইমপ্লোইমেন্ত গরেন্তি স্কিমগী মখাদা থবক পীরিবা মীওই
25 JUL 2023 2:27PM by PIB Imphal
মহাত্মা গান্ধী নেসনেল রুরেল ইমপ্লোইমেন্ত গরেন্তি স্কিম অসি দরকার ওইবগী মতুংইন্না পাংথোকপা স্কিম্নি অমসুং স্কিমগী চৎন-কাংলোনশিংগী মতুংইন্না রেজিস্তার তৌরবা য়ুমথোঙশিংনা থবক শুনবা হায়বা য়াগনি।
মহাত্মা গান্ধী নেসনেল রুরেল ইমপ্লোইমেন্ত গরেন্তি স্কিমগী মখাদা শেনবা চহি ২০২০-২১দা চহি কাংলুপ ১৮-৩০ ফাওবগী মনুংদা লৈবা অপুনবা মীওই করোর ২.৯৫ রেজিস্তার তৌখি অমসুং শেনবা চহি ২০২২-২৩দা মীওই করোর ৩.০৬ তা হেনগৎলে।
ৱাফম অসি ঙসি লোক সভাদা অইবা ওইনা পীবা পাউখুম অমদা রুরেল দিবলপমেন্তগী রাজ্য মন্ত্রী সাধবী নিরঞ্জন জয়তিনা ফোঙদোকখিবনি।