Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah says 9th International Day of Yoga celebrations led by the Prime Minister Shri Narendra Modi ji at the UN Headquarters in New York City is a landmark day for India
World witnessed the power of India's culture as PM Shri Narendra Modi ji practised Yoga at the UN HQs on Yoga Day today
Modi Ji not just promoted Yoga on a global platform but reclaimed India's glory by gifting a new worldview of unity
In a remarkable achievement, Yoga enthusiasts from different parts of the world created a Guinness World Record at UN Headquarters today for the highest number of nationalities practising Yoga together
The feat achieved in the presence of PM Shri Narendra Modi Ji is a perfect ode to Yoga and the spirit of India's inclusively
21 JUN 2023 8:45PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has said that 9th International Day of Yoga celebrations led by the Prime Minister Shri Narendra Modi ji at the UN Headquarters in New York City is a landmark day for India.
In his tweets Shri Amit Shah said that “The world witnessed the power of India's culture as PM Shri Narendra Modi ji practised Yoga at the UN HQs on Yoga Day today.Modi Ji not just promoted Yoga on a global platform but reclaimed India's glory by gifting a new worldview of unity”.
Union Home Minister and Minister of Cooperation said that “In a remarkable achievement, Yoga enthusiasts from different parts of the world created a Guinness World Record at UN Headquarters today for the highest number of nationalities practising Yoga together. The feat achieved in the presence of PM Shri Narendra Modi Ji is a perfect ode to Yoga and the spirit of India's inclusively”.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেশন মিনিস্তর, শ্রী অমিত শাহনা ন্যু য়োর্ক সিতীগী য়ু.এন. হেদক্বার্তর্সদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীনা লুচিংদুনা ৯শুবা ইন্তর্নেস্নেল দে ওফ য়োগগী থৌরম পাংথোকখিবা অসি ভারতকীদমক্তা য়াম্না অচৌবা নুমিৎ অমনি হায়না হায়খি
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীনা ঙসি য়োগগী নুমিত্তা য়ু.এন. হেদক্বার্তর্সদা য়োগ তৌখিবা অদুদা মালেম্না ভারতকী কলচরগী শক্তি অদু উখ্রে
মোদী জীনা গ্লোবল প্লেতফোর্মদা য়োগ প্রোমোত তৌবা খক্তা নত্তনা অমত্তা ওইবগী মালেমগী ওইবা অনৌবা মিৎয়েং অমা খুদোল তম্লদুনা ভারতকী মিংচৎ অদুবু অমুক হন্না পুরকখ্রে
মালেম অসিগী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদগী য়োগবু থৱাই য়াওজবশিংনা ঙসি য়ু.এন. হেদক্বার্তরতা তোঙান-তোঙানবা লেবাকশিংনা পুন্না অমত্তা ওইনা খ্বাইদগী মশিং য়াম্না য়োগ তৌমিন্নবগীদমক্তা গিনেস ৱার্লদ রেকোর্দ চনখ্রে, মসি য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা মাইপাকপা অমনি
পি.এম., শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীনা শরুক য়াদুনা ফংবা ঙমখিবা শিংথানিংঙাই ওইবা মাইপাকপা অসিনা য়োগ অমসুং ভারতকী ৱাখল্লোন অদুবু ইকাইখুম্নবীবনি
21 JUN 2023 8:45PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেশন মিনিস্তর, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি ন্যু য়োর্ক সিতীগী য়ু.এন. হেদক্বার্তর্সদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীনা লুচিংদুনা ৯শুবা ইন্তর্নেস্নেল দে ওফ য়োগগী থৌরম পাংথোকখিবা অসি ভারতকীদমক্তা য়াম্না অচৌবা নুমিৎ অমনি।
মহাক্কী ত্বীতশিংদা, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি “প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীনা ঙসি য়োগগী নুমিত্তা য়ু.এন. হেদক্বার্তর্সদা য়োগ তৌখিবা অদুদা মালেম্না ভারতকী কলচরগী শক্তি অদু উখ্রে। মোদী জীনা গ্লোবল প্লেতফোর্মদা য়োগ প্রোমোত তৌবা খক্তা নত্তনা অমত্তা ওইবগী মালেমগী ওইবা অনৌবা মিৎয়েং অমা খুদোল তম্লদুনা ভারতকী মিংচৎ অদুবু অমুক হন্না পুরকখ্রে”।
য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেশন মিনিস্তরনা হায়খি মদুদি “মালেম অসিগী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদগী য়োগবু থৱাই য়াওজবশিংনা ঙসি য়ু.এন. হেদক্বার্তরতা তোঙান-তোঙানবা লেবাকশিংনা পুন্না অমত্তা ওইনা খ্বাইদগী মশিং য়াম্না য়োগ তৌমিন্নবগীদমক্তা গিনেস ৱার্লদ রেকোর্দ চনখ্রে, মসিমক য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা মাইপাকপা অমনি। পি.এম., শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীনা শরুক য়াদুনা ফংবা ঙমখিবা শিংথানিংঙাই ওইবা মাইপাকপা অসিনা য়োগ অমসুং ভারতকী ৱাখল্লোন অদুবু ইকাইখুম্নবীবনি”।