Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 209.40 Cr
Over 3.99 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,01,166
13,272 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.58%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.87%
20 AUG 2022 9:39AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 209.40 Cr (2,09,40,48,140) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,78,34,092 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.99 Cr (3,99,22,101) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,413
2nd Dose
1,01,00,868
Precaution Dose
66,15,955
FLWs
1st Dose
1,84,33,464
2nd Dose
1,76,88,704
Precaution Dose
1,28,61,388
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,99,22,101
2nd Dose
2,94,71,525
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,15,36,693
2nd Dose
5,19,25,571
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,01,95,227
2nd Dose
51,15,83,746
Precaution Dose
4,75,13,724
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,25,961
2nd Dose
19,59,47,673
Precaution Dose
2,81,88,517
Over 60 years
1st Dose
12,75,32,399
2nd Dose
12,24,69,258
Precaution Dose
3,78,21,953
Precaution Dose
13,30,01,537
Total
2,09,40,48,140
India’s Active Caseload currently stands at 1,01,166. Active cases now constitute 0.23% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.58%. 13,900 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,36,99,435.
13,272 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,15,231 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.21 Cr (88,21,88,283) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.87% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.21%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৯.৪০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০১,১৬৬ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,২৭২ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৮%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৮৭% ওইরি
20 AUG 2022 9:39AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৯.৪০ (২,০৯,৪০,৪৮,১৪০) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৮,৩৪,০৯২গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৯ (৩,৯৯,২২,১০১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,৪১৩
অনিশুবা দোজ
১,০১,০০,৮৬৮
প্রিকোসন দোজ
৬৬,১৫,৯৫৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৩,৪৬৪
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৮৮,৭০৪
প্রিকোসন দোজ
১,২৮,৬১,৩৮৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৯৯,২২,১০১
অনিশুবা দোজ
২,৯৪,৭১,৫২৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৫,৩৬,৬৯৩
অনিশুবা দোজ
৫,১৯,২৫,৫৭১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০১,৯৫,২২৭
অনিশুবা দোজ
৫১,১৫,৮৩,৭৪৬
প্রিকোসন দোজ
৪,৭৫,১৩,৭২৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,২৫,৯৬১
অনিশুবা দোজ
১৯,৫৯,৪৭,৬৭৩
প্রিকোসন দোজ
২,৮১,৮৮,৫১৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৩২,৩৯৯
অনিশুবা দোজ
১২,২৪,৬৯,২৫৮
প্রিকোসন দোজ
৩,৭৮,২১,৯৫৩
প্রিকোসন দোজ
১৩,৩০,০১,৫৩৭
অপুনবা
২,০৯,৪০,৪৮,১৪০
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০১,১৬৬তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৮%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,৯০০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৬,৯৯,৪৩৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,২৭২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,১৫,২৩১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.২১ (৮৮,২১,৮৮,২৮৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৮৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.২১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি