Competition Commission of India
CCI approves acquisition of stake in IIFL Home indirectly by ADIA Group
13 AUG 2022 7:45PM by PIB Delhi
The Competition Commission of India (CCI) approves acquisition of stake in IIFL Home indirectly by ADIA Group.
Platinum Owl is a restricted scope company (private limited company), incorporated in the Abu Dhabi Global Market (ADGM). Platinum Owl is acting in its capacity as trustee for Platinum Jasmine Trust, which was established under the laws of the ADGM.
Abu Dhabi Investment Authority (ADIA) is the sole beneficiary and settlor of the Platinum Jasmine Trust. ADIA is a public institution established as an independent investment institution by the Emirate of Abu Dhabi. ADIA manages a global investment portfolio across multiple asset classes and sub-categories including developed equities, emerging market equities, small cap equities, government bonds, credit, fixed income, real estate, infrastructure, private equity, cash and alternatives.
IIFL Home is a housing finance company registered with the National Housing Bank. It is a wholly-owned subsidiary of IIFL Finance Limited. IIFL Home is engaged in providing loans for purchase, construction and renovation of homes; small and medium enterprise secured loans for business; and construction finance loans to builders and developers engaged in construction of affordable homes.
Detailed order of the CCI will follow.

কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া
এ.দি.আই.এ. গ্রুপনা নাকোইননা আই.আই.এফ.এল. হোমদা স্তেক লৈশিনবদা সি.সি.আই.না অয়াবা পীখ্রে।
13 AUG 2022 7:45PM by PIB Imphal
এ.দি.আই.এ. গ্রুপনা নাকোইননা আই.আই.এফ.এল. হোমদা স্তেক লৈশিনবদা কমপিতিশন কমিসন ওফ ইন্দিয়া (সি.সি.আই.)না অয়াবা পীখ্রে।
প্লেতিনম ওল অসি অবু ধাবি গ্লোবল মার্কেত (এ.দি.জি.এম.)দা ইনকোর্পপোরেত তৌবা রেস্ত্রিক্তেদ স্কোপ কমপনী (প্রাইভেত লিমিতেদ কমপনী) অমনি। প্লেতিনম ওল অসি এ.দি.জি.এম.গী লোশিংগী মখাদা লিংখৎখিবা প্লেতিনম জেমিন ত্রস্তকীদমক্তা ত্রস্তী অমা ওইনা মখোয়গী কেপাসিতীদা থবক তৌরি।
অবু ধাবি ইনভেস্তমেন্ত ওথোরিতি (এ.দি.আই.এ.) অসি প্লেতিনম জেসমিন ত্রস্তকী অমত্তা ঙাইরবা বেনিফিসরি অমসুং সেত্লরনি। এ.দি.আই.এ. অসি অবু ধাবিগি এমিরেতনা ইন্দিপেন্দেন্ত ইনভেস্তমেন্ত ইনস্তিত্যুশন অমা ওইনা লিংখৎখিবা পব্লিক ইনস্তিত্যুশন্নি। এ.দি.আই.এ.না দেবেলপ তৌরবা ইক্বিতীশিং, হৌগৎলক্লিবা মার্কেত ইক্বিতীশিং, স্মোল কেপ ইক্বিতীশিং, গোবর্নমেন্ত বোন্দশিং, ক্রেদিৎ, ফিক্স ইনকম, রিয়ল এস্তেত, ইনফ্রাস্ত্রকচর, প্রাইভেত ইক্বিতী, কেস অমসুং অতোপ্পা অল্তর্নেতিবশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা এসেত ক্লাসশিং অমসুং সব-ক্লাসশিং কয়া অমদা গ্লোবল ইনভেস্তমেন্ত পোর্তফোলিয়ো মেনেজ তৌই।
আই.আই.এফ.এল. হোম অসি নেস্নেল হাউসিং বেঙ্কতা রেজিস্তর তৌরবা হাউসিং ফাইনান্স কমপনী অমনি। মসি আই.আই.এফ.এল. ফাইনান্স লিমিতেদকী মপুং ফানা মপুং ওইবা সবসিদরী অমনি। আই.আই.এফ.এল. হোম অসি য়ুমশিং লৈবা, শাবা অমসুং শেমজিন্নবগীদমক্তা লোনশিং পীবা; বিজনেসকীদমক্তা স্মোল অমসুং মীদি্য়ম এন্তরপ্রাইজশিংদা সেক্যোর ওইবা লোনশিং পীবা; অমসুং য়াম্না হোংনা অমসুং কোম্না লৈবা য়াবা য়ুমশিং শাবদা মাইপুননা থবক তৌবা বিল্দরশিং অমসুং দেবেলপ্পরশিংদা কনস্ত্রক্সন ফাইনান্স লোনশিং পীবগী থবক তৌই।
সি.সি.আই.গী অকুপ্পা ওর্দর অদু মখা তারকখিগনি।