Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 198.88 Cr
Over 3.74 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,30,713
16,678 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.50%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.18%
11 JUL 2022 9:16AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 198.88 Cr (1,98,88,77,537) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,60,96,863 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.74 Cr (3,74,90,962) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,748
2nd Dose
1,00,73,862
Precaution Dose
58,85,760
FLWs
1st Dose
1,84,25,955
2nd Dose
1,76,41,356
Precaution Dose
1,09,40,202
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,74,90,962
2nd Dose
2,51,60,906
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,06,99,630
2nd Dose
4,96,00,881
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,86,51,886
2nd Dose
50,42,92,727
Precaution Dose
39,94,964
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,35,26,754
2nd Dose
19,41,77,520
Precaution Dose
30,47,703
Over 60 years
1st Dose
12,73,26,558
2nd Dose
12,13,20,776
Precaution Dose
2,62,09,387
Precaution Dose
5,00,78,016
Total
1,98,88,77,537
India’s Active Caseload currently stands at 1,30,713. Active cases now constitute 0.30% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.50%. 14,629 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,29,83,162.
16,678 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,78,266 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.68 Cr (86,68,88,980) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.18% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.99%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৮.৮৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৭৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩০,৭১৩ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৬৭৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.১৮% ওইরি
11 JUL 2022 9:16AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৮.৮৮ (১,৯৮,৮৮,৭৭,৫৩৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬০,৯৬,৮৬৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৭৪ (৩,৭৪,৯০,৯৬২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,৭৪৮
অনিশুবা দোজ
১,০০,৭৩,৮৬২
প্রিকোসন দোজ
৫৮,৮৫,৭৬০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৫,৯৫৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৪১,৩৫৬
প্রিকোসন দোজ
১,০৯,৪০,২০২
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৭৪,৯০,৯৬২
অনিশুবা দোজ
২,৫১,৬০,৯০৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৬,৯৯,৬৩০
অনিশুবা দোজ
৪,৯৬,০০,৮৮১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৬,৫১,৮৮৬
অনিশুবা দোজ
৫০,৪২,৯২,৭২৭
প্রিকোসন দোজ
৩৯,৯৪,৯৬৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৫,২৬,৭৫৪
অনিশুবা দোজ
১৯,৪১,৭৭,৫২০
প্রিকোসন দোজ
৩০,৪৭,৭০৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৩,২৬,৫৫৮
অনিশুবা দোজ
১২,১৩,২০,৭৭৬
প্রিকোসন দোজ
২,৬২,০৯,৩৮৭
প্রিকোসন দোজ
৫,০০,৭৮,০১৬
অপুনবা
১,৯৮,৮৮,৭৭,৫৩৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩০,৭১৩ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩০% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৬২৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৯,৮৩,১৬২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৬৭৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৭৮,২৬৬ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৬৮ (৮৬,৬৮,৮৮,৯৮০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.১৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.৯৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি