Ministry of Cooperation
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah greets the people on the 100th International Day of Cooperatives
On the occasion of 100th International Day of Cooperatives, I pay my respects to all the great men who worked tirelessly to strengthen the idea of ​​cooperatives in India, as well as all those whohave engaged in raising the standard of living of the poorest of the poor through the cooperative sector
The idea of ​​cooperatives is the best medium to realize the vision of all-inclusive development
Under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, the Ministry of Cooperation is determined to make this sector more powerful, modern and transparent by taking many important steps
02 JUL 2022 4:07PM by PIB Delhi
The Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah has greeted the people on the 100th International Day of Cooperatives. In his tweets, Shri Amit Shah said that on the occasion of 100th International Day of Cooperatives, I pay my respects to all the great men who worked tirelessly to strengthen the idea of ​​cooperatives in India. Along with this, I congratulate all those whohave engaged in raising the standard of living of the poorest of the poor through the cooperative sector.
The Union Home and Cooperation Minister said that the idea of ​​cooperatives is the best medium to realize the vision of all-inclusive development. Under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, the Ministry of Cooperation is determined to make this sector more powerful, modern and transparent by taking many important steps.

কোওপরেসন মন্ত্রালয়
১০০শুবা মালেমগী কোওপরেতিপস নুমিৎ লাকপদা য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা মীয়াম তরাম্না ওক্লি
১০০শুবা মালেমগী কোওপরেতিপস নুমিৎ থৌরমদা, ভারত্তা কোওপরেতিপকী ৱাখল্লোনশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা চোকথবা নাইদনা থবক তৌখিবা শক্নাইরবা মীওইশিং লোয়ন্না কোওপরেতিপ সেক্তরগী খুৎথাংদা লায়রবশিংগী মনুংদা খ্বাইদগী লায়রবশিংগী হিংবগী থাক ৱাংখৎনবা থবক তৌখিবা খুদিংমক ঐনা ঐগী ইকায়খুম্নবা উৎচরি
মী খুদিংমক চাউখৎনবা পান্দম থবক ওইনা পাংথোকপা ঙম্নবা খ্বাইদগী ফবা পাম্বৈদি কোওপরেতিপকী ৱাখল্লোন্নি
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লমজিং মখাদা, মরুওইবা থবকশিং পায়খৎতুনা সেক্তর অসি হেন্না মপাঙ্গকল কনখৎহন্নবা, মতমগা চুনবা মওংদা শেমগৎনবা অমসুং অরোন-অথুপ লৈহন্দনবা কোওপরেসন মিনিস্ত্রিনা থবক পায়খৎলে
02 JUL 2022 4:07PM by PIB Imphal
১০০শুবা মালেমগী কোওপরেতিপস নুমিৎ লাকপদা য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে। মহাক্কী ত্বুইতশিংদা, শ্রী অমিত সাহনা হায়খি ১০০শুবা মালেমগী কোওপরেতিপস নুমিৎ থৌরমদা, ভারত্তা কোওপরেতিপকী ৱাখল্লোনশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা চোকথবা নাইদনা থবক তৌখিবা শক্নাইরবা মীওইশিং লোয়ন্না কোওপরেতিপ সেক্তরগী খুৎথাংদা লায়রবশিংগী মনুংদা খ্বাইদগী লায়রবশিংগী হিংবগী থাক ৱাংখৎনবা থবক তৌখিবা খুদিংমক ঐনা ঐগী ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মী খুদিংমক চাউখৎনবা পান্দম থবক ওইনা পাংথোকপা ঙম্নবা খ্বাইদগী ফবা পাম্বৈদি কোওপরেতিপকী ৱাখল্লোন্নি।
য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তরনা হায়খি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লমজিং মখাদা, মরুওইবা থবকশিং পায়খৎতুনা সেক্তর অসি হেন্না মপাঙ্গকল কনখৎহন্নবা, মতমগা চুনবা মওংদা শেমগৎনবা অমসুং অরোন-অথুপ লৈহন্দনবা কোওপরেসন মিনিস্ত্রিনা থবক পায়খৎলে।