Ministry of Agriculture & Farmers Welfare
Historic decision of PM to give jobs to 10 lakh people in one-and-a-half year - Shri Tomar
14 JUN 2022 6:17PM by PIB Delhi
The Union Minister for Agriculture and Farmers Welfare, Shri Narendra Singh Tomar has said that the decision of Prime Minister Shri Narendra Modi to recruit 10 lakh people in Mission Mode by the Government of India in the next one-and-a-half years is historic and especially beneficial for the youth of the country. It will infuse hope and enthusiasm in them.
Prime Minister Shri Modi has reviewed the human resource position in all Departments and Ministries of the Government of India and has directed that in the next one-and-a-half years, the Government should recruit 10 lakh people in Mission Mode.
Expressing his heartfelt gratitude to the Prime Minister, Shri Tomar said that in compliance with the instructions of the Prime Minister, instructions have been given to fill up all the vacant posts under the Ministry of Agriculture and Farmers Welfare at the earliest.

লৌউ-শিংউ মন্ত্রালয়
চহি অমা মখায়গী মনুংদা মীওই লাখ ১০দা থবক পীবগী প্রধান মন্ত্রীগী পুৱারী ওইরবা ৱারেপ – শ্রী তোমার
14 JUN 2022 6:17PM by PIB Imphal
মথংগী চহি অমা মখায়গী মনুংদা ভারত সরকারনা মীওই লাখ ১০বু মিসন মোদতা থবক পীগনি হায়বা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ৱারেপ অসি পুৱারী ওইবনি অমসুং মসিনা লৈবাক্কী নহারোলশিংদা মরু ওইনা কান্নবা পীগনি হায়না লৌউ-শিংউ অমসুং লৌমীশিংগী য়াইফ য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র সিংহ তোমারনা হায়খ্রে। মসিন নহারোলশিংদা থাজবা অমসুং থৌনা হাপকনি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোদীনা ভারত সরকারগী মন্ত্রালয় অমসুং বিভাগ খুদিংগী হ্যুমেন রিসোর্সকী ফিভম য়েংশিনখ্রে অমসুং সরকারনা মথংগী চহি অমা মখায়গী মনুংদা মীওই লাখ ১০ মিসন মোদতা থবক্তা লৌগদবনি হায়না য়াথং পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী মফমদা থম্মোই শেংনা থাগৎপা ফোংদোক্লদুনা, শ্রী তোমারনা হায়খিবদা, প্রধান মন্ত্রীগী পাউতাক মতুং ইন্না, লৌউ-শিংউ অমসুং লৌমীশিংগী য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা অহাঙবা ফমশিংবু অথুবা মতমদা মেন্সিন্নবা খঙহনখ্রে হায়না ফোংদোকখি।