Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 194.92 Cr
Over 3.50 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 40,370
8,329 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.69%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.75%
11 JUN 2022 10:04AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 194.92 Cr (1,94,92,71,111) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,49,83,454 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.50 Cr (3,50,34,278) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,573
2nd Dose
1,00,47,186
Precaution Dose
53,80,158
FLWs
1st Dose
1,84,20,430
2nd Dose
1,75,96,034
Precaution Dose
91,40,325
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,50,34,278
2nd Dose
1,91,51,088
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,98,15,396
2nd Dose
4,68,46,961
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,75,36,958
2nd Dose
49,41,17,129
Precaution Dose
14,02,325
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,14,392
2nd Dose
19,17,51,075
Precaution Dose
17,53,144
Over 60 years
1st Dose
12,71,44,311
2nd Dose
11,96,54,642
Precaution Dose
2,07,57,706
Precaution Dose
3,84,33,658
Total
1,94,92,71,111
India’s Active Caseload currently stands at 40,370. Active cases now constitute 0.09% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.69%. 4,216 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,48,308.
8,329 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,44,994 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.45 Cr (85,45,43,282) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.75% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.41%.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৪.৯২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫০ হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪০,৩৭০ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৩২৯ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৯%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.১৫% ওইরি
11 JUN 2022 10:04AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৪.৯২ (১,৯৪,৯২,৭১,১১১ হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৯,৮৩,৪৫৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫০ (৩,৫০,৩৪,২৭৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,৫৭৩
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪৭,১৮৬
প্রিকোসন দোজ
৫৩,৮০,১৫৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২০,৪৩০
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৯৬,০৩৪
প্রিকোসন দোজ
৯১,৪০,৩২৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৫০,৩৪,২৭৮
অনিশুবা দোজ
১,৯১,৫১,০৮৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৮,১৫,৩৯৬
অনিশুবা দোজ
৪,৬৮,৪৬,৯৬১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৫,৩৬,৯৫৮
অনিশুবা দোজ
৪৯,৪১,১৭,১২৯
প্রিকোসন দোজ
১৪,০২,৩২৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,১৪,৩৯২
অনিশুবা দোজ
১৯,১৭,৫১,০৭৫
প্রিকোসন দোজ
১৭,৫৩,১৪৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,৪৪,৩১১
অনিশুবা দোজ
১১,৯৬,৫৪,৬৪২
প্রিকোসন দোজ
২,০৭,৫৭,৭০৬
প্রিকোসন দোজ
৩,৮৪,৩৩,৬৫৮
অপুনবা
১,৯৪,৯২,৭১,১১১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪০,৩৭০দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৭% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,২১৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৪৮,৩০৮ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৩২৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৪৪,৯৯৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৪৫ (৮৫,৪৫,৪৩,২৮২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৭৫% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৪১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।