Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
08 JUN 2022 9:11AM by PIB Delhi
194.43 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 28,857
Active cases stand at 0.07%
Recovery Rate currently at 98.72%
3,345 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,36,710
5,233 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.67%)
Weekly Positivity Rate (1.12%)
85.35 cr Total Tests conducted so far; 3,13,361 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
08 JUN 2022 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৪.৪৩ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২৮,৮৫৭ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৭% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭২% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৩৪৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৩৬,৭১০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,২৩৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.৬৭%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.১২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৩৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,১৩,৩৬১ তৌখি