Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 193.96 Cr
Over 3.43 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 22,416
3,962 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.73%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.77%
04 JUN 2022 9:31AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 193.96 Cr (1,93,96,47,071) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,47,05,065 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.43 Cr (3,43,23,522) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,223
2nd Dose
1,00,42,723
Precaution Dose
52,83,019
FLWs
1st Dose
1,84,19,662
2nd Dose
1,75,88,656
Precaution Dose
88,80,226
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,43,23,522
2nd Dose
1,74,07,846
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,95,77,787
2nd Dose
4,61,14,291
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,72,93,922
2nd Dose
49,14,16,143
Precaution Dose
10,20,313
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,32,75,360
2nd Dose
19,11,58,688
Precaution Dose
15,00,725
Over 60 years
1st Dose
12,71,09,501
2nd Dose
11,92,44,984
Precaution Dose
1,95,82,480
Precaution Dose
3,62,66,763
Total
1,93,96,47,071
India’s Active Caseload currently stands at 22,416. Active cases now constitute 0.05% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.73%. 2,697 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,25,454.
3,962 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,45,814 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.22 Cr (85,22,09,788) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.77% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.89%.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৩.৯৬ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৪৩ হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২২,৪১৬ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৯৬২ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৩%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৭৭% ওইরি
04 JUN 2022 9:31AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৩.৯৬ (১,৯৩,৯৬,৪৭,০৭১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৭,০৫,০৬৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৪৩ Cr (৩,৪৩,২৩,৫২২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,২২৩
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪২,৭২৩
প্রিকোসন দোজ
৫২,৮৩,০১৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৯,৬৬২
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৮৮,৬৫৬
প্রিকোসন দোজ
৮৮,৮০,২২৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৪৩,২৩,৫২২
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,০৭,৮৪৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৫,৭৭,৭৮৭
অনিশুবা দোজ
৪,৬১,১৪,২৯১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭২,৯৩,৯২২
অনিশুবা দোজ
৪৯,১৪,১৬,১৪৩
প্রিকোসন দোজ
১০,২০,৩১৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩২,৭৫,৩৬০
অনিশুবা দোজ
১৯,১১,৫৮,৬৮৮
প্রিকোসন দোজ
১৫,০০,৭২৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,০৯,৫০১
অনিশুবা দোজ
১১,৯২,৪৪,৯৮৪
প্রিকোসন দোজ
১,৯৫,৮২,৪৮০
প্রিকোসন দোজ
৩,৬২,৬৬,৭৬৩
অপুনবা
১,৯৩,৯৬,৪৭,০৭১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২২,৪১৬দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৫% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫৮৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,২৫,৪৫৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৯৬২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৪৫,৮১৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.২২ (৮৫,২২,০৯,৭৮৮) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৮৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।