Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 MAY 2022 9:39AM by PIB Delhi
192.82 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 15,414
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,167 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,26,04,881
2,628 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.58%)
Weekly Positivity Rate (0.51%)
84.84 cr Total Tests conducted so far; 4,52,580 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
26 MAY 2022 9:39AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯২.৮২ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৫,৪১৪ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,১৬৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,০৪,৮৮১ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৬২৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৮%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৮৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫২,৫৮০ তৌখি