Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 190.83 Cr
Over 3.10 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 19,067
2,827 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.72%
12 MAY 2022 9:37AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 190.83 Cr (1,90,83,96,788) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,38,04,578 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.10 Cr (3,10,92,227) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,05,995
2nd Dose
1,00,27,059
Precaution Dose
49,79,588
FLWs
1st Dose
1,84,17,287
2nd Dose
1,75,60,600
Precaution Dose
80,58,255
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,10,92,227
2nd Dose
1,10,49,593
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,88,47,817
2nd Dose
4,35,78,760
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,64,27,541
2nd Dose
48,33,88,877
Precaution Dose
3,30,781
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,31,00,911
2nd Dose
18,93,06,917
Precaution Dose
8,90,851
Over 60 years
1st Dose
12,69,90,895
2nd Dose
11,79,82,599
Precaution Dose
1,59,60,235
Precaution Dose
3,02,19,710
Total
1,90,83,96,788
India’s Active Caseload currently stands at 19,067. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 3,230 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,70,165.
2,827 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,71,276 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 84.24 Cr (84,24,58,167) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.72% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.60%.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯০.৮৩ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.১০ হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৯,০৬৭ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২৭ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৭২% ওইরি
12 MAY 2022 9:37AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯০.৮৩ (১,৯০,৮৩,৯৬,৭৮৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩৮,০৪,৫৭৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.১০ (৩,১০,৯২,২২৭)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৫,৯৯৫
অনিশুবা দোজ
১,০০,২৭,০৫৯
প্রিকোসন দোজ
৪৯,৭৯,৫৮৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৭,২৮৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৬০,৬০০
প্রিকোসন দোজ
৮০,৫৮,২৫৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,১০,৯২,২২৭
অনিশুবা দোজ
১,১০,৪৯,৫৯৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৮৮,৪৭,৮১৭
অনিশুবা দোজ
৪,৩৫,৭৮,৭৬০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৬৪,২৭,৫৪১
অনিশুবা দোজ
৪৮,৩৩,৮৮,৮৭৭
প্রিকোসন দোজ
৩,৩০,৭৮১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩১,০০,৯১১
অনিশুবা দোজ
১৮,৯৩,০৬,৯১৭
প্রিকোসন দোজ
৮,৯০,৮৫১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৯,৯০,৮৯৫
অনিশুবা দোজ
১১,৭৯,৮২,৫৯৯
প্রিকোসন দোজ
১,৫৯,৬০,২৩৫
প্রিকোসন দোজ
৩,০২,১৯,৭১০
অপুনবা
১,৯০,৮৩,৯৬,৭৮৮
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৯,০৬৭দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,২৩০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৭০,১৬৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৭১,২৭৬ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৪.২৪ (৮৪,২৪,৫৮,১৬৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।