Ministry of Development of North-East Region
North-East Festival Commemorating Azadi Ka Amrit Mahotsav under the Ministry of DoNER.
29 APR 2022 3:54PM by PIB Delhi
As part of Azadi ka Amrit Mahotsav – North East Festival, the Ministry of Development of North Eastern Region & Government of Meghalaya in collaboration with North Eastern Council, Indian Institute of Management Shillong and Invest India organised a Conclave on “Investment Potential & Future Energy Needs of Northeast” at the NEC Auditorium, Shillong on 29th April, 2022.
The conclave was attended by Shri B. L. Verma, Minister of State, Ministry of DoNER, Smti R. V. Suchiang, Chief Secretary, Meghalaya, Shri K. M. Chalai, Secretary, NEC, Shri K. V. Pratap, Senior Economic Adviser, Ministry of DoNER among others.
The highlight of the conclave included presentations by individual ministries on their projects and their thinking for the future. The individual ministries being Ministry of Road Transport and Highways (MoRTH), Power, Civil Aviation, Telecom, Ministry of New and Renewable Energy (MNRE) and Railways.

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দোনর মন্ত্রালয়গী মখাদা নোর্থ-ইস্ত ফেস্তিবেলদা অজাদি কা অমৃত মহোৎসবগী নিংশিং থৌরম পাংথোক্লি
29 APR 2022 3:54PM by PIB Imphal
অজাদি কা অমৃত মহোৎসব - নোর্থ-ইস্ত ফেস্তিবেলগী শরুক ওইনা – ২০২২গী এপ্রিলগী ২৯দা শিলংগী এন.ই.সি. ওদিতোরিয়মদা দিবলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজন অমসুং মেঘালয়গী সরকারনা নোর্থ ইস্তর্ন কাউন্সিল, ইন্দিয়ন ইন্সতিত্যুৎ ওফ মেনেজমেন্ত শিলং অমসুং ইনভেস্ত ইন্দিয়াগা খুৎশম্নদুনা “ইনভেস্তমেন্ত পোতেন্সিএল এন্দ ফুচর ইনর্জী নীদস ওফ নোর্থইস্ত” হায়বা অসিদা কনক্লেব অমা শিনখ্রে।
কনক্লেব অসিদা দোনর মন্ত্রালয়গী রাজ্যগী মন্ত্রী শ্রী বি.এল. বর্মা, মেঘালয়গী চীফ সেক্রেতরী শ্রীমতি আর. ভি. সুচিয়াং, এন.ই.সি.গী সেক্রেতরী শ্রী কে.এম. চালাই, দোনর মন্ত্রালয়গী মকোক থোংবা ইকোনোমিক এদভাইজর শ্রী কে.ভি. প্রতাপনা অতৈ কয়াগা লোয়ননা শরুক য়াখি।
কনক্লেব অসিগী হায়তাইত্তা মন্ত্রালয়গী মীওইশিংনা মখোয়গী প্রোজেক্তশিং অমসুং তুংগী ওইনা খল্লিবা ৱাখলশিংগী প্রজেন্তেসনশিং য়াওরি। মন্ত্রালয়গী মীওইশিং অসি রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱেজকী মন্ত্রালয় (এম.ও.আর.তি.ঐচ.), পাৱর, সিবিল এবিএসন, তেলেকোম, ন্যু অমসুং রিনেৱেবল ইনর্জীগী মন্ত্রালয় অমসুং রেলৱেজনি।