Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
29 APR 2022 9:18AM by PIB Delhi
188.65 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 17,801
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,496 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,30,622
3,377 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.71%)
Weekly Positivity Rate (0.63%)
83.69 cr Total Tests conducted so far; 4,73,635 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
29 APR 2022 9:18AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮৮.৬৫ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৭,৮০১ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৪৯৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৫,৩০,৬২২দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৩,৩৭৭ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৭১% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৬৩%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৬৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৪,৭৩,৬৩৫ তৌখ্রে