Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 330
India’s cumulative vaccination coverage reaches nearly 133 Crore
More than 81 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
11 DEC 2021 8:11PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has reached nearly 133 Crore (132,84,04,705) today. More than 81 lakh (81,08,719) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10385589
2nd Dose
9597224
FLWs
1st Dose
18382944
2nd Dose
16686770
Age Group 18-44 years
1st Dose
477616452
2nd Dose
268995537
Age Group 45-59 years
1st Dose
189366546
2nd Dose
133143859
Over 60 years
1st Dose
118416226
2nd Dose
85813558
Cumulative 1st dose administered
814167757
Cumulative 2nd dose administered
514236948
Total
1328404705
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 11th December, 2021 (330th Day)
HCWs
1st Dose
128
2nd Dose
6869
FLWs
1st Dose
195
2nd Dose
15418
Age Group 18-44 years
1st Dose
1439287
2nd Dose
4206206
Age Group 45-59 years
1st Dose
362313
2nd Dose
1214930
Over 60 years
1st Dose
211217
2nd Dose
652156
1st Dose Administered in Total
2013140
2nd Dose Administered in Total
6095579
Total
8108719
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৩০শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৩ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮১ হেন্না কাপথোকখ্রে
11 DEC 2021 8:11PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৩ (১৩২,৮৪,০৪,৭০৫) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৮১ (৮১,০৮,৭১৯) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৫৫৮৯
অনিশুবা দোজ
৯৫৯৭২২৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮২৯৪৪
অনিশুবা দোজ
১৬৬৮৬৭৭০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৭৭৬১৬৪৫২
অনিশুবা দোজ
২৬৮৯৯৫৫৩৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৯৩৬৬৫৪৬
অনিশুবা দোজ
১৩৩১৪৩৮৫৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৮৪১৬২২৬
অনিশুবা দোজ
৮৫৮১৩৫৫৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮১৪১৬৭৭৫৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫১৪২৩৬৯৪৮
অপুনবা
১৩২৮৪০৪৭০৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ১১ (৩৩০শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২৮
অনিশুবা দোজ
৬৮৬৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৯৫
অনিশুবা দোজ
১৫৪১৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪৩৯২৮৭
অনিশুবা দোজ
৪২০৬২০৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৬২৩১৩
অনিশুবা দোজ
১২১৪৯৩০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২১১২১৭
অনিশুবা দোজ
৬৫২১৫৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২০১৩১৪০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬০৯৫৫৭৯
অপুনবা
৮১০৮৭১৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷