Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 327
India’s cumulative vaccination coverage crosses 130 crore landmark milestone
More than 72 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
08 DEC 2021 8:09PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 130 Crore landmark milestone (130,29,42,587) today. More than 72 lakh (72,07,203) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10385148
2nd Dose
9570731
FLWs
1st Dose
18382193
2nd Dose
16638889
Age Group 18-44 years
1st Dose
472546200
2nd Dose
256198962
Age Group 45-59 years
1st Dose
188130937
2nd Dose
129518655
Over 60 years
1st Dose
117697838
2nd Dose
83873034
Cumulative 1st dose administered
807142316
Cumulative 2nd dose administered
495800271
Total
1302942587
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 8th December, 2021 (327th Day)
HCWs
1st Dose
169
2nd Dose
6585
FLWs
1st Dose
391
2nd Dose
14496
Age Group 18-44 years
1st Dose
1405110
2nd Dose
3713426
Age Group 45-59 years
1st Dose
334163
2nd Dose
1009581
Over 60 years
1st Dose
199019
2nd Dose
524263
1st Dose Administered in Total
1938852
2nd Dose Administered in Total
5268351
Total
7207203
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩২৭শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩০গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭২ হেন্না কাপথোকখ্রে
08 DEC 2021 8:09PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩০ (১৩০,২৯,৪২,৫৮৭)গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৭২ (৭২,০৭,২০৩) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৫১৪৮
অনিশুবা দোজ
৯৫৭০৭৩১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮২১৯৩
অনিশুবা দোজ
১৬৬৩৮৮৮৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৭২৫৪৬২০০
অনিশুবা দোজ
২৫৬১৯৮৯৬২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৮১৩০৯৩৭
অনিশুবা দোজ
১২৯৫১৮৬৫৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৭৬৯৭৮৩৮
অনিশুবা দোজ
৮৩৮৭৩০৩৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮০৭১৪২৩১৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৯৫৮০০২৭১
অপুনবা
১৩০২৯৪২৫৮৭
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ৮ (৩২৭শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৬৯
অনিশুবা দোজ
৬৫৮৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৯১
অনিশুবা দোজ
১৪৪৯৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪০৫১১০
অনিশুবা দোজ
৩৭১৩৪২৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৩৪১৬৩
অনিশুবা দোজ
১০০৯৫৮১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৯০১৯
অনিশুবা দোজ
৫২৪২৬৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৯৩৮৮৫২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫২৬৮৩৫১
অপুনবা
৭২০৭২০৩
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷