Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 317
India’s cumulative vaccination coverage crosses 122 crore landmark milestone
More than 36 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
28 NOV 2021 8:02PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 122 Crore landmark milestone (122,34,81,344) today. More than 36 lakh (36,58,756) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10383525
2nd Dose
9472087
FLWs
1st Dose
18378355
2nd Dose
16457798
Age Group 18-44 years
1st Dose
455409693
2nd Dose
217360310
Age Group 45-59 years
1st Dose
183957386
2nd Dose
118674947
Over 60 years
1st Dose
115204227
2nd Dose
78183016
Cumulative 1st dose administered
783333186
Cumulative 2nd dose administered
440148158
Total
1223481344
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 28th November, 2021 (317th Day)
HCWs
1st Dose
101
2nd Dose
5259
FLWs
1st Dose
162
2nd Dose
9809
Age Group 18-44 years
1st Dose
897730
2nd Dose
1570517
Age Group 45-59 years
1st Dose
249007
2nd Dose
499896
Over 60 years
1st Dose
154368
2nd Dose
271907
1st Dose Administered in Total
1301368
2nd Dose Administered in Total
2357388
Total
3658756
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩১৭শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১২২গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৬হেন্না কাপথোকখ্রে
28 NOV 2021 8:02PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১২২ লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১২২,৩৪,৩৪৪) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৬ (৩৬,৫৮,৭৫৬) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৩৫২৫
অনিশুবা দোজ
৯৪৭২০৮৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৮৩৫৫
অনিশুবা দোজ
১৬৪৫৭৭৯৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৫৫৪০৯৬৯৩
অনিশুবা দোজ
২১৭৩৬০৩১০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৩৯৫৭৩৮৬
অনিশুবা দোজ
১১৮৬৭৪৯৪৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৫২০৪২২৭
অনিশুবা দোজ
৭৮১৮৩০১৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৮৩৩৩৩১৮৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৪০১৪৮১৫৮
অপুনবা
১২২৩৪৮১৩৪৪
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ২৮ (৩১৭শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০১
অনিশুবা দোজ
৫২৫৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৬২
অনিশুবা দোজ
৯৮০৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮৯৭৭৩০
অনিশুবা দোজ
১৫৭০৫১৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৪৯০০৭
অনিশুবা দোজ
৪৯৯৮৯৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫৪৩৬৮
অনিশুবা দোজ
২৭১৯০৭
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৩০১৩৬৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩৫৭৩৮৮
অপুনবা
৩৬৫৮৭৫৬
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷