Prime Minister's Office
PM to visit Kedarnath on 5th November and inaugurate Shri Adi Shankaracharya Samadhi
PM to unveil the statue of Shri Adi Shankaracharya
PM to inaugurate and also lay foundation stone of multiple key infrastructure projects
PM to review and inspect the executed and ongoing infrastructure works
28 OCT 2021 5:45PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit kedarnath, Uttarakhand on 5th November.
Prime Minister will offer prayers at the Kedarnath Temple. He will thereafter inaugurate Shri Adi Shankaracharya Samadhi and unveil the statue of Shri Adi Shankaracharya. The Samadhi has been reconstructed after the destruction in the 2013 floods. The entire reconstruction work has been undertaken under the guidance of the Prime Minister, who has constantly reviewed and monitored the progress of the project.
Prime Minister will review and inspect the executed and ongoing works along the Saraswati Aasthapath.
Prime Minister will also address a public rally. He will inaugurate key infrastructure projects which have been completed, including Saraswati Retaining Wall Aasthapath and Ghats, Mandakini Retaining Wall Aasthapath, Tirth Purohit Houses and Garud Chatti bridge on river Mandakini. The projects have been completed at a cost of over Rs. 130 crore. He will also lay the foundation stone for multiple projects worth over Rs 180 crore, including the Redevelopment of Sangam Ghat, First Aid and Tourist Facilitation Centre, Admin Office and Hospital, two Guest Houses, Police Station, Command & Control Centre, Mandakini Aasthapath Queue Management and Rainshelter and Saraswati Civic Amenity Building.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নবেম্বর ৫দা কেদর্নাথতা চৎকনি অমসুং শ্রী অদি শঙ্করচার্য়্য সমাধি শঙ্গাগনি
পি.এম.না শ্রী অদি শঙ্করচার্য়্যগী মুর্তী মায়খুম হাংদোক্কনি
পি.এম.না মরুওইবা ইনফ্রাস্ত্রকচর প্রোজেক্তশিং শঙ্গাগনি অমসুং উরেপ উয়ুং তমগনি
পি.এম.না হৌজিক পাংথোক্লিবা ইনফ্রাস্ত্রকচরগী থবকশিং য়েংশিনগনি
28 OCT 2021 5:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর ৫দা উত্তরাখন্দগী, কেদর্নাথতা চৎকনি।
প্রধান মন্ত্রীনা কেদর্নাথ মন্দিরদা লাই খুরুমগনি। মতুংদা মহাক্না শ্রী অদি শঙ্করচার্য়্য সমাধি শঙ্গাগনি অমসুং শ্রী অদি শঙ্করচার্য়্যগী মুর্তী মায়খুম হাংদোক্কনি। সমাধি অসি ২০১৩দা ঈশিং-ইচাওনা মরম ওইদুনা মাং তাকহল্লুরবা মতুংদা অমুক হন্না শেমগৎখিবনি। শেমজিনবগী থবক অসি প্রোজেক্ত অসিগী চংশিল্লিবা থবকশিং লেপ্পা লৈতনা য়েংশিল্লিবা প্রধান মন্ত্রীগী লমজিং লমতাক্কী মখাদা পাংথোকপনি।
প্রধান মন্ত্রীনা সরস্বাতী আস্থাপত্তা চৎথরিবা থবকশিং য়েংশিনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা পব্লিক রেল্লী অমদসু ৱা ঙাংগনি। মহাক্না সরস্বাতী রেতেনিং ৱাল অমসুং ঘাত, আস্থাপতকী মন্দাকিনি রিতেনিং ৱাল, তির্থ পুরোহিত হাউজেজ অমসুং মন্দাকিনি তুরেলদা লৈবা গারুদ চাত্তি থোং য়াওনা লোইশিনখ্রবা থবকশিংগী মরুওইবা ইনফ্রাস্ত্রকচর প্রোজেক্তশিং শঙ্গাগনি। প্রোজেক্তশিং অসি লুপা কোতি ১৩০ চংনা শাখিবনি। মহাক্না সঙ্গম ঘাতকী অমুক শেমগৎলিবা, ফার্স এদ অমসুং তুরিস্ত ফেসিলিতেসন সেন্তর, এদমিন ওফিস অমসুং হোস্পিতাল, গেস্ত হাউস অনি, পুলিস স্তেসন, কমান্দ অমসুং কন্ত্রোল সেন্তর, মন্দাকিনি আস্থাপত ক্যু মেনেজমেন্ত অমসুং সরস্বতী সিবিক এমেনিতী বিল্দিং য়াওনা লুপা কোতি ১৮০ চংবা প্রোজেক্ত কয়া অমগী উরেপ উয়ুং তমগনি।